Novosti
Nevenka pozvala dame da se prijave u 'Ljubav je na selu': 'Žene, javite se, farmeri su odlični!'
RTL

Ljubav vas čeka

Nevenka pozvala dame da se prijave u 'Ljubav je na selu': 'Žene, javite se, farmeri su odlični!'

Neve je jedna od najupamćenijih kandidatkinja dosad, a sudjelovala je u čak tri sezone 'Ljubav je na selu'

Farmeri 12. sezone popularne romantične emisije 'Ljubav je na selu' nestrpljivo očekuju dame da im se jave, a mi smo razgovarali s jednom od najpopularnijih kadidatkinja svih sezona - Nevenkom Bekavac

Neve, koja je ljubav na selu tražila tri puta, ispričala nam je svoje iskustvo i rekla nam zašto bi svima preporučila da se prepuste u ruke ljubavnoj kemičarki Marijani Batinić i potraže svoju srodnu dušu u emisiji. 

"Ja sam se prijavila da upoznam nekog muškarca i da se družim malo", rekla je Nevenka, kojoj su se očekivanja barem djelomično ispunila. Naime, iako nije upoznala onog pravog u emisiji, upoznala je prijateljicu Vitu Maslačak koja joj je bila vjenčana kuma kada je rekla 'da' svom odabraniku, Zvoni Petričeviću

Neve i Zvone imaju i sina, malog Stjepana, koji će uskoro proslaviti drugi rođendan. "Dobro je, nije više tako ovisan o meni pa mi je lakše", rekla nam je Nevenka. 

A damama koje se dvoume trebaju li se javiti farmerima ili ne, Neve je poručila da prestanu razmišljati i počnu djelovati jer bi mogle požaliti!

"Žene, javite se, 'Ljubav je na selu' je super emisija, farmeri su odlični i sve skupa je lijep doživljaj", rekla je Neve. 

Upoznajte nekoga od ovih 11 beskrajno simpatičnih muškaraca, pošaljite im svoja pisma na 'Ljubav je na selu', P.P.25, 10040 Zagreb, ili emailom: ljubavjenaselu@rtl.hr i upustite se u avanturu svog života dok stignete!

Reci što misliš!