Novosti
Kvalifikacije za EP 2020.: Ne propustite utakmicu ŠVICARSKA - HRVATSKA danas na RTL-u!
Pixsell

U 16.45

Kvalifikacije za EP 2020.: Ne propustite utakmicu ŠVICARSKA - HRVATSKA danas na RTL-u!

Danas u 17.45 na RTL-u ne propustite prijenos kvalifikacijske utakmice za Europsko rukometno prvenstvo 2020. U petom kolu Švicarska očekuje Hrvatsku

RTL uvijek vjerno prati Kauboje pa novi susret naših reprezentativaca možete gledati večeras od 17:45 sati. Prije utakmice na rasporedu je emisija iz studija, u kojoj će nam uvod dati Marko Vargek i njegovi gosti - Goran Šprem i Valter Matošević, nakon čega slijedi prijenos uz komentare Filipa Brkića i Vlade Šole.

Hrvatska reprezentacija već se nalazi u Švicarskoj, gdje se održavaju posljednje pripreme za utakmicu, a u zadnji trenutak otpali su zbog ozljeda Domagoj Pavlović, Marino Marić i Igor Karačić.

A osim njih, reprezentativnih obaveza za nadolazeće susrete oslobođeni su Moreno Car, Ante Gadža, Ante Kuduz i Valentino Ravnić. Oni će nastaviti trenirati u svojim klubovima, a ako se ukaže potreba nakon utakmice sa Švicarskom, bit će pozvani za susret s Belgijom. 

'Imamo problema, ali s igračima koji su ovdje analizirali smo protivnika'

"Mi smo ti koji će iznenaditi, a ne Švicarci!", izjavio je samouvjereno Lino za RTL Danas ranije ovog tjedna.

"Mi moramo ići na jednu veliku homogenizaciju, veliku motivaciju i na taktičku disciplinu. Jedino s ta tri oružja, s ta tri preduvjeta možemo im se suprotstaviti. Nismo znali s kojom ćemo reprezentacijom ići u Švicarsku na tu važnu utakmicu, tako da smo ostali bez dosta bitnih igrača koji neće ići, ali s igračima koji su ovdje smo analizirali protivnika i koliko se moglo, u dva dana pripremiti i pokušati se oduprijeti protivniku", izjavio je kasnije izbornik Lino Červar za Hrvatski rukometni savez

Podsjetimo, Nakon četiri kola, tj. pobjedom protiv Srbije u Zadru sredinom travnja, Hrvatska je osigurala nastup na prvenstvu te se na ljestvici smjestila na vodećem mjestu sa sedam bodova. Slijedi Švicarska sa šest bodova, Srbija s dva te na posljednjem mjestu Belgija s jednim bodom.

Kako će naši proći u susretu sa Švicarskom, pogledajte od 17.45 uživo na RTL-u i na našem RTLplayu!

Reci što misliš!