Ostani doma
TV novosti
Keanu Reeves je najobožavaniji 'dečko interneta': Ako ste se pitali zašto, ovo su neki od razloga

on je jednostavno najbolji

Keanu Reeves je najobožavaniji 'dečko interneta': Ako ste se pitali zašto, ovo su neki od razloga

Iako ne koristi društvene mreže, on je najpopularniji lik na istima

1. Keanu se vozi metroom i uz to je izniman gospodin

Za razliku od većine holivudskih zvijezda koje inzistraju da ih voze privatni vozači, Keanu voli koristiti javni prijevoz. Jednom je tako snimljen kako je svoje mjesto ustupio gospođi za koju je zaključio da joj je preteška torba koju nosi.  

2. Uz njega se svi osjećaju cijenjenima

"Keanu je jedan od rijetkih koji se uvijek trudi zapamtiti imena svih ljudi koji rade na snimanju, redovito sve pozdravlja i razgovara s njima, ne postavlja se visoko kao neki drugi glumci i zvijezde. Jednom je prilikom pomogao radniku na setu koji je bio jako siromašan i jedva je izdržavao obitelj. Kada je Keanu čuo njegovu priču, dao mu je 20.000 dolara za Božić," otkrio je jedan od radnika na filmskom setu 'Matrixa'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keanu Reeves �� (@keanu.charles.reeves) on Sep 19, 2017 at 2:39am PDT

3. Poštuje tuđi privatni prostor, naročito kod žena

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na društvenim mrežama dijelili su se postovi i fotografije na kojima je vidljivo kako Keanu ne naslanja ruke na žene s kojima se fotografira, vjerojatno kako tim ženama ne bi bilo neugodno i kako ne bi osjećale, iako bi neke to sigurno voljele, da je previše ušao u njihov privatni prostor.

 

4. Njegove intervjue obožavaju milijuni ljudi 

Kad je Online platforma Buzzfeed prije dvije godine ugostila Reevesa kako bi odgovarao na pitanja obožavatelja okružen hrpom malih štenaca, isti je u svega par dana pogledalo 10 milijuna ljudi, sada se ta brojka popela na gotovo 18 milijuna pregleda. Njegova reakcija potpuno je osvojila internet, a ovaj konkretni meme podijeljen je više od 70.000 puta.

 

Obožavatelji su mu postavili razna pitanja, npr. "Koja je tvoja tajna da stojiš čvrsto na zemlji?", na što je 57-godišnji glumac odgovorio jednostavno "Gravitacija". U intervjuu je Keanu otkrio i kako bi volio otkriti tko je zapravo napisao većinu Shakespearovih djela, te da je kao mali uvijek maštao kako će voliti utjeloviti Wolverinea.

Cijeli intervju s neodoljivim Keanuom i štencima pogledajte klikom na OVDJE.

Obožavanog 'internetskog dečka', Keanua Reevesa ne propustite gledati u fantastičnom akcijskom filmu '47 ronina' u petak u 23 sata na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!