Novosti
'Ljubav je na selu' na neočekivane načine spaja usamljena srca: Evo koja sezona je donijela čak četiri ljubavna para i jedan presedan!
RTL

BRAVO!

'Ljubav je na selu' na neočekivane načine spaja usamljena srca: Evo koja sezona je donijela čak četiri ljubavna para i jedan presedan!

Ako i vi tražite ljubav svog života, možda je pravo vrijeme da napišete pismo farmeru!

Osma sezona emisije 'Ljubav je na selu' ostat će upamćena po rekordnom broju parova koji su pronašli ljubav - čak njih četiri, ali i jednom presedanu. Naime, na iznenađenje svih, zaljubilo se dvoje farmera. 

Zvonko i Nikolina

Zvonko Koprivnjak primijetio je Nikolinu Šalić još na prvom upoznavanju, a njihova je ljubav kulminirala iz epizode u epizodu da bi na kraju Zvonko ostale djevojke poslao kući, a Nikolini poklonio svoje srce. U emisiji 'Iza kulisa' skupio je hrabrost i pred kamerama zaprosio svoju odabranicu. Na njegovo oduševljenje, Nikolina rekla je 'da'. Njihova ljubav je opstala, a u svibnju su postali roditelji djevojčice. 

Vinko i Marija

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Vuk samotnjak', farmer Vinko Perković iz Otoka kraj Sinja, u emisiji je pronašao svoju vučicu - plavooku Mađaricu Mariju Vrdoljak. Zaljubili su se preko ušiju pa je Vinko odlučio njihovu ljubav podići na višu razinu. Odveo ju je u Veliki tabor, gdje joj je priredio piknik na dekici sa šampanjcem i voćem i zaprosio je. Marija je u suzama radosnicama pristala. 

Andre i Marina

Po prvi put u "Ljubav je na selu", dogodila se ljubav između dvoje farmera. Farmer Andre Bogunović - Capitano zaljubio se u farmericu Marinu Peštaj. Marina se Andri svidjela čim ju je prvi put ugledao, ali taj dan su upoznavali svoje kandidate koji su im pisali pisma. Tada su samo izmijenili brojeve mobitela, a Andre je prijateljski rekao Marini da slobodno dođe s kćeri kod njega u Baćinska jezera odmoriti se na nekoliko dana ako bude u blizini.

To se i dogodilo, a nakon nekoliko dana provedenih zajedno, među njima su se razvili osjećaji. 

Sonja i Saša

Osim što se u njoj po prvi put zaljubilo dvoje farmera, osma sezona je donijela još jednu zanimljivu situaciju. Naime, zaljubili su se Saša Zagorac, Marinin natjecatelj, i Sonja Hrvoj, koja je bila na imanju kod Andre.

U pretposljednjoj epizodi Saša je rekao da je zahvalan ekipi 'Ljubav je na selu' i Marini što je upoznao Sonju te priznao da je zaljubljen u nju te da se svakodnevno čuju. 

A 12. sezonu 'Ljubav je na selu' gledajte uskoro na RTL-u!