Novosti
Jedan detalj o Benedictu Cumberbatchu možda niste znali, a potpuno će vas oduševiti!
Yui Mok/Press Association/PIXSELL

KAKVA GESTA

Jedan detalj o Benedictu Cumberbatchu možda niste znali, a potpuno će vas oduševiti!

Iako je to napravio prije gotovo pet godina, vijest je tek nedavno otkrio u jednom intervjuu

Benedict Cumberbatch, glumac najpoznatiji po ulozi Sherlocka, zna i može svašta, a nešto što su samo rijetki fanovi dosad znali je i to da može vjenčavati parove! A najdraže sklapanje braka pod njegovom ingerencijom je ono Roba Rindera i Setha Cumminga, koje je vjenčao na Ibizi.

"Vjenčao sam najboljeg prijatelja i njegovog partnera, zaista je bilo divno", otkrio je Benedict u jednom intervjuu Grahamu Northonu za BBC. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, profesionalni plesač Rob Rinder njegov je najbolji prijatelj, koji se prije pet godina vjenčao sa svojim dugogodišnjim partnerom Sethom u romantičnoj ceremoniji, koju je na Ibizi predvodio upravo slavni glumac. Nažalost, Rob i Seth rastali su se četiri godine kasnije, ali Benedictu je, kako je rekao, to najdraža svadba koju je održao. 

"Zbog Benedicta sam prestao glumiti. Upoznali smo se još kao studenti na Sveučilištu u Manchesteru te glumili skupa u jednoj predstavi. Tek kad sam vidio njegovu izvedbu, shvatio sam koliko sam ja loš", otkrio je Rob u jednom prijašnjem intervjuu. 


A Benedicta možete gledati i na RTL-u u hit-seriji 'Sherlock' petkom u kasnovečernjem terminu!