Ostani doma
TV novosti
Irena iz 'Života na vagi' za RTL.HR: 'Trudna sam tri mjeseca, to je čudo!'

ČESTITAMO!

Irena iz 'Života na vagi' za RTL.HR: 'Trudna sam tri mjeseca, to je čudo!'

Kaže da su svi vrištali od sreće kad su doznali

Irena Štetić Andrin, kandidatkinja prošle sezone 'Života na vagi', otkrila nam je sretnu vijest da će postati majka! Naime, Irena je trudna već tri mjeseca, a potvrdu je dobila na Majčin dan! Prinovi se, naravno, iznimno veseli i njezin suprug, prvi s kojim je podijelila radosnu vijest.

Naime, Irena je trudna već tri mjeseca, a sretnu vijest saznala je na Majčin dan! Prinovi se, naravno, iznimno veseli i njezin suprug s kojim je prvim podijelila radosne vijesti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @irena.stetic.andrin Srp 9, 2019 u 2:59 PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Suprug je bio presretan, svi su vrištali od sreće, prijatelji, naši roditelji...", kaže presretna Irena te dodaje da je njhova beba pravo čudo. "Muž se pred Uskrs vratio u Hrvatsku iz inozemstva i rekao mi je da je dao otkaz jer želi biti sa mnom. Bila sam presretna zbog toga. Iako smo mislili da nećemo moći bez potpomognute oplodnje postati roditelji, dogodilo se čudo! Na Majčin dan shvatila sam da je nešto čudno, a kako mi je kasnila mjesečnica, odlučila sam napraviti test. Možete zamisliti koliko sam sretna bila", prepričava Irena. 

Dodaje kako je jako zahvalna RTL-u i 'Životu na vagi' koji su joj, kako kaže, to i omogućili jer je smršavjela 50 kilograma. Irena se u 'Život na vagi' prijavila upravo iz razloga što je htjela skinuti kilograme kako bi mogla ostati trudna, a najveća podrška prilikom prijave u show bio joj je upravo njezin suprug za kojeg kaže da je savršen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @irena.stetic.andrin Tra 11, 2019 u 10:12 PDT

Čestitamo još jednom!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!