Novosti
Službeno potvrđeno: Hit Petra Graše zauzeo 1. mjesto na listi emitiranja domaćih singlova!

'VOLI ME'

Službeno potvrđeno: Hit Petra Graše zauzeo 1. mjesto na listi emitiranja domaćih singlova!

Hit koji je Petar Grašo napravio u suradnji s Vjekoslavom i Tončijem Huljićem te Leom Škarom osvojila je radijski eter

Hrvatska diskografska udruga (HDU) i ove je godine  objavila top listu najemitiranijih singlova u prvoj polovici 2019. godine, kao i najprodavanijih albuma u fizičkom izdanju. Među domaćim singlovima na listi emitiranja, broj 1 zauzeo je Petar Grašo s pjesmom 'Voli me' koju izdaje diskografska kuća Tonika. Autorica teksta je Vjekoslava Huljić, dok iza glazbe i aranžmana stoji Tonči Huljić. U aranžmanu su sudjelovali i sam Petar Grašo te Leo Škaro, a pjesmi je prilikom izlaska pridružen i videospot za koji je zaslužan redatelj Vojan Koceić.

Stihovi pjesme 'Voli me' mogu se čuti i u uvodu serije 'Pogrešan čovjek' koja je nakon velikog hita 'Ako te pitaju' zauzela vrh glazbenih ljestvica. 

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nije jednostavno uhvatiti se u koštac s novom pjesmom kad ona dolazi dvije godine nakon mega hita 'Ako te pitaju'. Pjesma 'Voli me' prirodni je sljednik normalnih pjesama kakvih u Hrvatskoj, a i šire nedostaje. Pjesme su nastale kao simbioza pjevačkog talenta, pjesme, glazbe i aranžmana. Grašine pjesme bez daljnjega vole apsolutno svi u cijeloj regiji. On nastupa gotovo svakodnevno na nevjerojatnim lokacijama, jedan dan je u Hrvatskoj, drugi u Makedoniji i tako dalje. Karte za njegove koncerte su uglavnom danima ranije rasprodane. Grašo je dragulj kojim treba pažljivo baratati i kojeg ljudi prihvaćaju već od prvog dana. Vjerujte mi, neće potpasti pod hiperinflaciju pjesama i upravo zbog toga tako pažljivo biramo svaki novi singl", izjavio je Tonči Huljić, direktor Tonike te jedan od autora 'Voli me' koji je zajedno s Petrom Grašom bio i u žiriju showa 'Zvijezde – ljetni hit'.  

A seriju 'Pogrešan čovjek' u kojoj možete čuti stihove ovog hita, možete gledati od ponedjeljka do četvrtka od 20 sati te finale u petak, 19. srpnja!