Novosti
Urnebesni klasik samo na RTL-u: Oni mijenjaju njezine pelene, a ona njihove živote
Today

'TRI MUŠKARCA I KOLIJEVKA'

Urnebesni klasik samo na RTL-u: Oni mijenjaju njezine pelene, a ona njihove živote

U režiji slavnog Leonarda Nimoya, kojeg najbolje poznamo kao Spocka iz „Zvjezdanih staza“, snimljena je jedna od najvoljenijih komedija s kraja 80-ih

Arhitekt Peter Mitchell (Tom Selleck), karikaturist Michael Kellam (Steve Guttemberg) i glumac Jack Holden (Ted Danson) uživaju kao neženjene u svom apartmanu u New Yorku, u kojem organiziraju tulume i neprestano zavode žene. No kada im se na kućnom pragu, ostavljena u košari, pojavi beba Mary, njihovi životi mijenjaju se iz temelja. Osim košare i bebe, nađena je i poruka s potpisom Sylvie (Nancy Travis) i objašnjenjem da je Mary dijete začeto između nje i Jacka u vrijeme kada su oboje radili na jednoj Shakespearovoj komediji. No beba stiže u trenutku kada je Jack u Turskoj, gdje snima film, pa se Peter i Michael moraju sami brinuti o njoj.

U režiji Spocka

U režiji slavnog Leonarda Nimoya, kojeg najbolje poznamo kao Spocka iz „Zvjezdanih staza“, snimljena je jedna od najvoljenijih komedija s kraja 80-ih, štoviše film je 1988. zaradio People's Choice nagradu za omiljenu komediju godine. Uz čitavu komičnu premisu o muškarcima koji nikada prije nisu imali priliku brinuti se o maloj bebi te pojma nemaju što treba činiti, nije teško zamisliti količinu smiješnih scena koje „Tri muškaraca i kolijevka“ nudi. No sigurno ne bi bilo sve tako duhovito da film nije okupio glumce iz snova, berem što se tiče toga vremena, kada su Tom Selleck, Steve Guttenberg i Ted Danson bili na vrhuncu popularnosti – Ten Danson je još uvijek snimao „Kafić Uzdravlje“, Tom Selleck „Magnum, P.I.“, a Steve Guttenberg živio na lovorikama „Policijske akademije“ i „Istjerivača duhova“.

Remake francuskog hita koji je postao poznatiji od originala

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako se radi o remakeu francuskog filma „Trois hommes et un couffin“, američka verzija je daleko popularnija, a oni koji su imali prilike vidjeti obje, kažu i šarmantnija. U godini prikazivanja ova sjajna komedije bila je najveći hit u američkim kinima, nadmašila je čak „Kobnu privlačnost“. Sve u svemu, čeka nas veliki kinohit, komedija koja će nas dobro nasmijati i razvedriti.

Film pogledajte ove subote u 14.50 na RTL-u!