Novosti
Zgodni profesor glazbenog iz 'Zvijezda' se oženio, a uskoro stiže i prinova: 'Odabrali smo i ime!'

ČESTITAMO!

Zgodni profesor glazbenog iz 'Zvijezda' se oženio, a uskoro stiže i prinova: 'Odabrali smo i ime!'

Hrvoju se život od nastupa u 'Zvijezdama' jako promijenio, a sretne vijesti stižu jedna za drugom

Hrvoje Krištofić, professor glazbenog te jedan od omiljenih rokera iz prošle sezone showa ‘Zvijezde’ tijekom ljeta sa svojim bendom Genova nastupa punom parom. A naporan rad, trud i izvrsna autorska glazba odveli su ih i do festivala Exit, gdje su nastupili prošle subote!

No, to nisu jedine sretne vijesti! Hrvoje se nedavno oženio svojom partnericom Martom s kojom čeka bebu. A o nastupu na Exitu, kako se priprema za roditeljstvo te kako će se beba zvati, otkrio je u intervjuu za RTL.HR.

Nastupio na Exitu

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Nastup na Exitu smo zapravo osvojili pobjedom na Gitarijadi Vojvodine u Kisaču, iako smo i izvan festivala bili u pregovorima za nastup na Exitu. Također, osvojili smo još i nastupe na dva slovačka festivala, Bedem festu i još nekoliko festivala za koje ćemo saznati do kraja godine. Uz to, osvojili smo i snimanje singla u STUDIU M, gdje su snimali legendarni Ekatarina Velika i Bajaga”, kaže Hrvoje te dodaje kako su bili iznenađeni pobjedom na Gitarijadi.

“Sljedećeg dana dobili smo priliku nastupiti kao predgrupa Atomskom skloništu. Naravno da smo bili oduševljeni i nastupom na Exitu, ali i svim ostalim nagradama koje smo osvojili. Na Exitu smo natupili u subotu. Toga dana je na main stageu kao hedalinear nastupila američka senzacija, bend Greta van Fleet”, priča Hrvoje te dodaje kako je nastup benda trajao 35 minuta.

S bendom izvodi autorske pjesme

“Izveli smo šest autorskih pjesama. Otporan na metke, Biti ništa, Grad bez tebe, Milf, Ne diše i Ogoli me”, nabraja te dodaje kako nije bilo nervoze prije izlaska na pozornicu.

 “Iako se to možda ne zna, odnosno ne prati, mi često nastupamo na festivalima ovakvoga tipa, tako da imamo iskustva s većim pozornicama”, objašnjava.

“Odradili smo jednu probu uoči nastupa. U kontinuitetu smo sa svirkama i probama, tako da smo uvijek spremni zasvirati bilo kad i bilo gdje”, kaže Hrvoje. Na pitanje nadaju li se pozivima i na neke domaće festival, tipa InMusica, otvoreno kaže: “Apsolutno, bilo bi nam veliko zadovoljstvo i čast zasvirati na InMusicu.”

Oženio se i čeka bebu

A već imaju velike planove i za ostatak godine. “Planirali smo krenuti sa snimanjem albuma, ali pošto se nismo nadali ovakvoj količini koncerata u drugoj polovici godine, album smo stavili na pauzu. Tri pjesme su na stand byu, tako da ćemo, čim se sve smiri, krenuti u studio. Nadam se da ćemo imati vremena izaciti barem jedan novi singl do kraja ove godine”, objašnjava.

A Hrvoje je nedavno uplovio i u bračnu luku sa svojom  Martom. “Svadba je bila minimalistička. Pošto je supruga u visokom stupnju trudnoće, ceremoniju smo sveli na najuži krug ljudi. “Pravu svadbu” ćemo organizirati sljedeće godine, pa ćemo tada pozvati i prijatelje iz Zvijezda s kojima smo još uvijek u kontaktu”, kaže.

Oni Marta će, naime, uskoro postati roditelji! “Tako je, dani su u pitanju. Odabrali smo i ime, sin će se zvati Benjamin.Sve je već spremno za dolazak prinove, tako da smo supruga i ja opušteni, sretni i uzbuđeni”, kaže nam Hrvoje.

Tata je uvijek uz njega

A na pitanje je li mu tata, s kojim je vrlo blizak te s kojim također vrlo često nastupa, počeo dijeliti roditeljske savjete, kroz smijeh odgovara: “Još nije, ali uvelike pomaže u organizaciji i pripremi dolaska svog prvog unuka, kao što to rade i Martini roditelji.”

Uz sve navedeno, Hrvoje je još stigao i sa svojim ocem sudjelovati u projektu “Međimurje, tak mi fališ ” autora Zlatka Nedeljka. “Sudjelovalo je mnogo međimurskih glazbenika i pjevača. Pjesma će zasigurno postati svojevrsna himna našega kraja”, rekao je ponosno Hrvoje.