Novosti
FOTO - Matea i Zvone nakon 'Superpara' putuju svijetom: 'Napokon smo bili na medenom mjesecu!'
Privatne fotografije

Ne vraća im se

FOTO - Matea i Zvone nakon 'Superpara' putuju svijetom: 'Napokon smo bili na medenom mjesecu!'

Matea i Zvone su i u 'Superparu' redovito vježbali, a sada to čine u Kanadi

Matea Malnar Vrdoljak i Zvonimir Vrdoljak, treneri fitnessa iz Splita koji su se u popularnom 'Superparu' borili za titulu najboljeg para u Hrvatskoj, nakon showa su odlučili uzeti predah i putovati. 

"Trenutačno smo u Kanadi. Otišli smo na tri mjeseca, vidjeti što ima. Želimo to već četiri godine i sada nam se pružila prilika. Nalazimo se u Torontu i uživamo", rekla je veselo Matea za RTL.HR. Svoje ljubimce, dva psa, ostavili su na čuvanje majci. 

Bivša vojnikinja i njezin suprug zajedno su šest godina, od čega dvije u braku, a Matea je otkrila i da su odmor iskoristili i da napokon odu na bračno putovanje!

"Pošto nikad nismo bili na medenom mjesecu, sada smo otišli. Bili smo na Karibima, u Dominikanskoj Republici, i bilo je prekrasno", rekla je Matea, a da su ona i Zvone doista uživali, dokazuju i fotografije koje su nam poslali. 

Život nakon showa

Matea i Zvone Vrdoljak

"Prepoznavali su nas na ulici, ali sada već dva mjeseca nismo u Hrvatskoj, sumnjam da će nas prepoznavati i kad se vratimo", smije se Siščanka sa splitskom adresom. Kada se vrate u Hrvatsku, namjeravaju prihvatiti neke poslovne ponude koje su dobili po izlasku iz showa. Osim takvih prilika, život im se, kaže Matea, nije mnogo promijenio nakon showa.

A povratak u Lijepu Našu bi mogao još malo pričekati...

"Bit ćemo još neko vrijeme u Torontu, a dalje smo mislili u Amsterdam i na Tajland", najavila je trenerica. 

Reci što misliš!