Novosti
Nina Martina za RTL.HR: 'Danas, ne samo da fizički izgledam ljepše, već se i puno više volim'
Privatni album/RTL

WOW!

Nina Martina za RTL.HR: 'Danas, ne samo da fizički izgledam ljepše, već se i puno više volim'

Nina nam je ispričala kako danas izgleda njezin jelovnik, kako trenira, ali i kako sebe doživljava otkako je prošla transformaciju u 'Životu na vagi'

Nina Martina Korbar, jedna od kandidatkinja treće sezone showa 'Život na vagi' ovog tjedna objavila je fotografije s godišnjeg odmora, a među njima je i ona u kupaćem kostimu.

Za svoju objavu dobila je mnogo pozitivnih reakcija, kao i za status u kojem je napisala: "Napokon sam dovoljno samouvjerena da mogu pozirati u badiću i kao i sve druge cure objaviti normalnu, ljetnu fotku u badiću s plaže."

S Ninom smo razgovarali o tome koliko joj se slika o samoj sebi promijenila od 'Života na vagi', o njezinim fanovima koji je podržavaju, ali i trolovima koji su je nedavno pokušali posramiti na društvenim mrežama. 

'Kako me mogu povrijediti trolovi? Ha,ha, ha!'

Foto: Privatni album

"Nisam se dvoumila oko objave fotografija. Zadovoljna sam i želim to podijeliti sa svojim pratiteljima. Nisam zbog toga bila nervozna, već sretna i opuštena", rekla je Nina za RTL.HR te dodala kako joj je jedino stresno bilo naći kupaći kostim. "Pa bilo mi je stresno malo dok nisam došla u dućan jer nisam znala koji broj badića trebam, naime, prošlo ljeto sam bila u showu, ali na kraju sam to odradila glatko i puno bolje nego sam očekivala", dodala je kroz smijeh uvijek vesela Nina iako su je hejteri nedavno pokušali posramiti na društvenim mrežama pišući joj uvrede na račun izgleda. 

>> Nina Martina se obračunala s hejterom koji ju je vrijeđao: 'Ovo nek svima bude vodilja za dalje!'

"Kako me mogu povrijediti trolovi? Ha,ha, ha! To su obične ljubomorne duše bez nekog smisla u životu.  Da nisam tolika posvećna sebi i fokusirana na svoj život te da ne radim toliko na sebi, vjerojatno bi me mogli povrijediti, ovako, samo nek oni tipkaju i pišu, a ja živim život i sretna sam", kaže decidirano. 

Dodala je kako je danas puno pozitivnija nego što je bila prošlog ljeta i prije ulaska u show 'Život na vagi'. "Uh, jako mi se promijenila slika o meni samoj. Ne samo da si fizički izgledam ljepše, već se puno više volim u svakom pogledu, puno više se poštujem i cijenim, ali mislim i da dosta zrelije gledam na život i neka životna iskustva. Ne mogu vam to objasniti. Jednostavno puno zdravije i kvalitetnije gledam na sebe i svijet oko sebe", objasnila je. 

'Preko ljeta odem u prirodu, većinom trčim'

Foto: Privatni album

Nina od izlaska iz showa pazi na svoju prehranu te redovito vježba. "S obzirom da već jako dugo jedem na određen i dobar način, više ne planiram toliko, rutinski već odrađujem neke stvari. Najčešće jedem za doručak jaja, šunku, neko povrće i svježi sir, za ručak piletina ili junetina sa salatom ili nekim prilogom, a večera nešto od doručka ili ručka, ali bez ugljikohidrata. Međuobroke kako koji dan. Što se tiče treninga, preko ljeta odem u prirodu, pa većinom trčim, ali slabiji su mi treninzi nego tijekom godine jer dosta plivam, svi su na odmorima, sve je nekako opuštenije, aktivnija sam i tijekom dana, pa onda nemam onako jako intenzivne treninge i česte kao inače", pojašnjava, ali i ističe kako na sebi treba raditi i psihički, a ne samo fizički. 

"Izuzetno je bitno raditi na sebi psihčki. Glava je sve. Sad već imam taj neki ustaljeni način koji njegujem i dosta znam pričati sama sa sobom u svojoj sobi, podsjetiti se na svoje ciljeve, motiviram samu sebe i uvijek, ali baš uvijek se trudim gledati širu sliku i razmišljati dugoročno, a opet da sam sretna i u trenutku. Puno rada na sebi i razvijanja tolerancije, razumijevanja i discipline su potrebni kako bi uistinu počeli sebe mijenjati na bolje. Mi smo svi kovači svoje vlastite sreće", kaže. 

'Od malih nogu se borim protiv debljine i pretilosti, ali napokon sam uspjela'

No, to ne znači da joj to uvijek lako i jednostavno. "Pa iskreno, nekad je i teško i naporno jer stvarno već godinama, od malih nogu se borim protiv debljine i pretilosti, ali napokon sam uspjela. Cilj je još malo tu, idem za njim i borim se. Svatko ima svoje neke životne borbe, ovo je moja i ja pobjeđujem", kaže. 

A potporu, osim u obitelji i prijateljima, ima i u nekim kandidatima s kojima je bila u showu. "Čujem se s nekima. Najviše s Josipom, Marijem i Alenom. S njima i dalje dijelim neke svoje želje, ciljeve, loše i dobre trenutke i međusobno smo si definitivno potpora. Osim njih, velika i ogromna potpora su mi moja obitelj, kojoj želim reći hvala na svemu, moji prijatelji i moji fanovi", otkriva Nina. 

S nekima od njih vidjet će se i ovog ljeta između odlazaka na more i ostalih putovanja. "Ljeta provodim u Novom Vinodolskom i na otoku Pagu. Osim tih destinacija, često znam i negdje otputovati s obitelji ili društvom", kaže Nina te otkriva koji su joj okvirni planovi za ostatak ljeta: "Plan mi je odmarati, kupati se, plivati, sunčati, jesti sladoled, ali i mršavjeti!"

A tko su kandidati četvrte sezone showa 'Život na vagi', doznajte ove jeseni na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!