Novosti
Poznajete li zaista dobro sve likove iz hit serije 'Žena'? Donosimo vam kompletan vodič!

SAMO NA RTL PLAYU

Poznajete li zaista dobro sve likove iz hit serije 'Žena'? Donosimo vam kompletan vodič!

Priča nas vodi kroz život Bahar, samohrane majke, i njezino dvoje djece

Prošlo je godinu dana otkako je hrvatsku publiku osvojila turska serija 'Žena', a sada vam na RTLplayu donosimo kompletnu prvu sezonu. Priča nas vodi kroz život Bahar, samohrane majke, i njezino dvoje djece, koji se zajedno, nakon smrti voljenog supruga i oca, suočavaju s teškim životnim nedaćama. Izbačeni iz stana, bez novca i obitelji kojoj se mogu obratiti za pomoć, Bahar i djeca kreću u borbu za preživljavanje.

Sadržajem drugačija od dosadašnjih turskih serija, ova priča o borbi samohrane majke za opstanak i budućnost svoje djece osvojila je srca tisuća gledatelja u Hrvatskoj, stoga, podsjetimo se likova.

BAHAR

Glavna junakinja serije je Bahar, borbena samohrana majka koja će učiniti nemoguće kako bi osigurala normalan život svojoj djeci, kćerkici Nisan i sinčiću Doruku. Napuštena od majke u ranoj životnoj dobi, Bahar jako dobro zna što za djecu znači imati oslonac u životu. Kada je upoznala Sarpa, ljubav svog života s kojim je zasnovala obitelj, pronašla je potpunu sreću. No, tragedija koja ju je zadesila i gubitak supruga zauvijek su ostavili trag u njezinom srcu te smatra kako nikada nikoga neće tako voljeti. Od svih nedaća s kojima se suočila najgore je bilo saznanje da boluje od teške bolesti. No, Bahar ne gubi borbeni duh i želi ozdraviti jer njezino dvoje male djece, uz oca, ne smiju izgubiti i majku.

SARP

Baharin voljeni suprug Sarp poginuo je u nesreći na trajektu prije četiri godine. Sarp je od mladosti bio strastveni planinar stoga Bahar, želeći održati sjećanje na ljubav svog života, svake večeri prije spavanja djeci prepričava njegove planinarske pothvate, ali i njihovu ljubavnu priču. Sjećanja njegove obitelji zadržavaju ga na životu kao jednog od glavnih protagonista serije, a kako priča odmiče, Bahar saznaje stvari iz života svog pokojnog supruga koje će joj biti dodatan udarac u već ionako teškoj situaciji.

ŠIRIN

Širin je Baharina polusestra iz majčinog drugog braka, koja je cijeli život živjela u neznanju da ima polusestru. Kada sazna da njezina voljena majka Hatice ima i drugu kćer, već ionako psihički labilna Širin počinje stvarati probleme svojoj sestri. Ubrzo doznajemo kako Širin zna za okolnosti u kojima je Sarp poginuo bez da je ikome rekla o tome.

HATICE

Nakon što je pobjegla iz prvog nesretnog braka, ostavivši svoju kćer Bahar iza sebe, Hatice je započela novi život s Enverom. Nakon rođenja kćeri Širin, posvetila se svojoj kćerki i raskrstila s prošlošću. Ipak, kako nitko od prošlost ne može pobjeći, mnogo godina kasnije u Haticin život se vraća Bahar, a njezina nova skladna obitelj uzdrmana je do temelja. No, Hatice će dobiti jedinstvenu priliku pomiriti se sa svojom davno ostavljenom kćeri i ispraviti svu nepravdu koju joj je nanijela. Hoće li u tome uspjeti,  saznajte na RTLplayu.

ENVER

Haticin drugi suprug, Enver, romantična je i pravedna duša. Obitelj mu je sve i velikodušno je prihvatio Bahar i njezinu djecu u svoj život. Enver je jako suosjećajan i strašno ga pogađa sve što se događa Bahar. Toliko je pravedan da će ponekad izabrati Bahar ispred svoje vlastite kćeri Širin.

ARIF

Arifov otac vlasnik je zgrade u koju se doselila Bahar s djecom. Iako isprva krut i ozbiljan, s vremenom djeca smekšaju njegovo dobro srce, a on i Bahar postaju prijatelji. Iako se Bahar zaklela da više nikada neće nikoga voljeti, između nje i Arifa stvara se obostrana naklonost i simpatija.

NISAN I DORUK

Ovo dvoje slatkiša pronaći će put do svakog srca jer tko bi im odolio? Pametna i brižna Nisan obožava svoju majku i bracu te joj svim snagama želi pomoći. Preslatki Doruk jako pati jer nikada nije upoznao oca i u Arifu pronalazi očinsku figuru koja mu je toliko potrebna.

Registrirajte se besplatno na RTLplay i uživajte u jednoj od najpopularnijih turskih serija.

Reci što misliš!