Novosti
VIDEO - Pogledajte kako su izgledale transformacije Luke, Marija, Bare i Alena od prvog do zadnjeg dana u 'Životu na vagi'
RTL

SVAKA ČAST!

VIDEO - Pogledajte kako su izgledale transformacije Luke, Marija, Bare i Alena od prvog do zadnjeg dana u 'Životu na vagi'

Njihove transformacije uvijek mogu biti dobra motivacija svima koji misle da to ne mogu!

Kandidati treće sezone showa 'Život na vagi' rekordno su gubili kilograme, a njihove transformacije zabilježene su od početka do kraja. Kako je izgledao put prema zdravom tijelu finalista Luke, Bare i Marija te pobjednika Alena, pogledajte u nastavku! 

Alen Abramović

'Poklonio sam si novi život! Presretan sam!', rekao je Alen Abramović u finalnoj epizodi showa. Simpatični Alen u show je ušao sa 181,3 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 94,9 kila, 86,4 manje nego kada je ušao u show, s postotkom izgubljene tjelesne mase od 47,7 %.

Luka Smoljo

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Luka Smoljo je u kuću 'Života na vagi' ušao sa 149,8 kg, a sada ima 85,8 kg! To znači da je u showu izgubio 64 kg, odnosno 42,7% tjelesne mase. 

Prije ulaska u show Luka je izjavio kako smatra da bi bolje prošao u životu da je mršaviji, a dosad bi možda našao i svoju srodnu dušu te zasnovao obitelj. 'Uvijek mi je želja bila upoznati curu kojoj ću se sviđati takav kakav jesam', zaključio je tad Luka.

Ovaj 27-godišnjak do finala se borio za svoju priliku, a ono što su mnogi primijetili na društvenim mrežama, Luka je pravi frajer! 

Mario Barišić Baro

Marijo Barišić Baro u show je ušao sa 159,8 kilograma, izgubio je 72,5 kg te sada ima 87,3 kg, što znači da je izgubio 45,4% tjelesne mase. Negova pretilost sprečavala ga je u mnogo toga, a najviše ga je boljelo što se ne može posvetiti svojoj djeci koliko bi to želio. Danas je Barina priča potpuno drugačija, on je jedna pozitivna i sretna osoba!

Mario Mandić

Mario Mandić je u show ušao sa 165,5 kg, a danas ima 112. Izgubio je 53,5 kg, odnosno 32,3% tjelesne mase. U show je ušao kako bi ostvario svoj san i postao profesionalni vatrogasac. 

Ovaj 26-godišnjak već 15 godina radi kao dobrovoljni vatrogasac, a kilogrami su ga dosad sputavali da postane profesionalac. "Moj višak kilograma koči me u mnogočemu, ne mogu se opustiti, a svi, pa i ja, šale se na račun moje debljine", kazao je Mario prilikom ulaska u show, a danas je ostvario svoje snove pa čak i više - otkrio je ljubav prema fitnessu i postao trener!

A kakve će transformacije doživjeti kandidati četvrte sezone 'Života na vagi', doznajte ove jeseni na RTL-u!