Ostani doma
Novosti
Sandra Bullock u nastavku akcijskog hita 'Brzina'

večeras u 21:50

Sandra Bullock u nastavku akcijskog hita 'Brzina'

Ne propustite odličan akcijski film redatelja filmova 'Brzina' i 'Twister'

Nakon proživljene strave u autobusu s bombom, Annie Porter (Sandra Bullock) imala je romansu s agentom koji ju je izbavio iz smrtonosne opasnosti, no opasne situacije u koje ju je nastavio uvaljivati presudile su njihovoj vezi.

Sreću i smirenost pronašla je u vezi s Alexom (Jason Patric), sve do dana kada je doznala da je i on agent i da radi u istom specijalnom odjelu, kao i njezin bivši. Annie je spremna okončati i tu vezu, no Alex je iznenadi romantičnim putovanjem kruzerom na kojem je planira zaprositi. Ali izgleda da Annie romantika jednostavno nije suđena. Umjesto ugodnog boravka na brodu, počinje drama s tankerom punim nafte.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od redatelja ogromnog blockbustera 'Brzina', stigao je i drugi dio, u kojem nažalost Keanu Reeves nije reprizirao ulogu, no zato je Sandra Bullock sasvim dovoljan razlog za oduševljenje. Sandra kao Annie opet upada u nevolju, no ovoga puta na moru. U ulozi negativca našao se jedan od najboljih filmskih glumaca na svijetu – Williem Defoe, u filmu koji će nam, poput prvog dijela, ponuditi nezaboravnu uzbudljivu vožnju.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!