Novosti
Odabrali Savršeni diljem svijeta: Najbolje destinacije za ljetnu romansu

KAKVA UŽIVANCIJA!

Odabrali Savršeni diljem svijeta: Najbolje destinacije za ljetnu romansu

Wow, zaista impresivno!

Kako u hrvatskoj verziji, tako i u međunarodnim verzijama, show 'Gospodin Savršeni' ili 'The Bachelor' snima se u brojnim luksuznim vilama i lokacijama, a ovo je sedam najpopularnijih prema izboru renomiranog časopisa Architectural Digest

Gurney’s Newport Resort & Marina

Gurney’s Newport Resort & Marina, Newport, Rhode Island


Cijena po noćenju: Oko 6000 kuna u ljetnoj sezoni Lokacija: Newport, Rhode Island 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječ je o resortu koji se nalazi na privatnom otoku, a svojim gostima, osim mora i sunca, nudi muzeje, vinograde, igrališta za golf, parkove te brojne glazbene festivale, regate i druga društvena događanja. 

Posjetitelji u svojim apartmanima posebno uživaju u tome što je 'spa filozofija' uključena i u promišljanje oko dizajna interijera pa se prozori protežu od poda do stropa pružajući tako predivan pogled na umirujuće valove. 

Vila Rustic Windmill

Rustic Windmill, Nikithianos, Grčka


Cijena po noćenju: 370 kuna po osobi Lokacija:  Nikithianos, Grčka

Rustikalni mlin preuređen je u vilu tako da bude savršena oaza za odmaranje svih posjetitelja a da ne izgubi svoju originalnu arhitekturu.

Unajmljuje se preko Airbnb-ja, a cijena se obračunava po broju gostiju. Osim spavaće sobe na katu, tu je i dnevni boravak, mala kuhinja te kupaonica, a pogled iz spavaće sobe naprosto je predivan!
-------

The Mulia Resort

Mulia Resort, Bali, Indonezija


Cijena po noćenju: Oko 2000 kuna Lokacija: Bali, Indonezija

Mulia je jedan od najljepših resorta na svijetu, a luksuzna usluga za sve goste je na maksimumu. Od dizajnerskog interijera i eksterijera do butlera kojeg svaki gost može imati.

Kompleks ima 111 apartmana, a svi gledaju prema plaži. Tu je i wellness centar, nekoliko restorana te predivni ocean samo nekoliko koraka dalje. 

 

Grand Hotel Zermatterhof

Grand Hotel Zermatterhof, Zermatt, Švicarska


Cijena po noćenju: 4000 kuna Lokacija: Zermatt, Švicarska

Hotel je izgrađen na 1600 metara nadmorske visine, a u izdanju starom 140 godina nalazi se 77 individualno uređenih soba i apartmana. U sklopu hotela nalaze se tri restorana, a svaki poslužuje drukčiji tip kuhinje i prema tome je posebno i uređen. Tu je alpska kuhinja s modernim dodirom, a i restoran na otvorenom te Saycheese! - restoran opuštenijeg karaktera i modernije kuhinje. Iako se nalazi u alpama, hotel je pun tijekom cijele godine.

Vila Conversas de Alpendre

Conversas de Alpendre, Vila Real de Santo António, Portuga


Cijena po noćenju: 2000 kuna Lokacija: Santo António, Portugal

Cijelo imanje sagrađeno je od portuglaskog drveta, pločica i tekstila, a zamišljeno je kao savršeno mjesto za okupljanje i razgovor s obitelji.

A osim predivnog smještaja i rustikalnog ugođaja, vila nudi bazen s morskom vodom te odmor među drvećem voća i maslina ili ispijanje čaja na kućici na drvetu. 

 

Shangri-La Hotel

Shangri-La Hotel, Chiang Mai, Tajland


Cijena po noćenju: 1100 kuna Lokacija: Chiang Mai, Tajland

Hotel ima 227 soba, a pogled iz njih seže prema hektarima i hektarima zelenih travnjaka, bambusa i jezeraca s lotusima koji izgledaju čarobno.

Sobe su dizajnirane tako da bi u njih maksimalno ulazila svjetlost, a unutarnje uređenje inspirirano je tajlandskim tradicionalnim nasljeđem. Osim toga, hotel nudi i mnoštvo aktivnosti, od teniskog terena i bazena do zabavnih sadržaja za obitelji s djecom.

Shangri-La Villingili resort i spa 

Shangri-La's Villingili resort i spa, Maldivi


Cijena po noćenju: 12 tisuća kuna Lokacija: Villingili, Maldivi

Resort koji se nalazi na otoku Villingili, ima 132 vile koje su smještene pokraj džungle ili uz ocean, a sve imaju vanjske tuševe i ovalne kade. Osim toga, sve prostorije imaju elemente Srednjeg istoka te Indije s toplim zemljanim tonovima i ručno rađenim namještajem. Osim toga, tu je i dodatni sadržaj unutar resorta poput spa vile za sve goste te terene za golf.

Cijena vila kreće se od 6000 do 12.000 kuna po noćenju za dvije osobe. Ekipa iz 'Gospodina Savršenog' bila je, naravno, u najluksuznijoj vili od 224 kvadratna metra s pogledom na more, privatnim bazenom te dodatnim multimedijskim uređajima.