Ostani doma
TV novosti
Michael Douglas i Kathleen Turner u uzbudljivoj pustolovini kroz sjevernu Afriku: 'Dragulj s Nila'

večeras u 00:10

Michael Douglas i Kathleen Turner u uzbudljivoj pustolovini kroz sjevernu Afriku: 'Dragulj s Nila'

Uživajte u zabavnoj afričkoj pustolovini Kathleen Turner, Michaela Douglasa i Dannyja DeVita

Joan Wilder (Kathleen Turner) i Jack Colton (Michael Douglas) uživaju na jahti nakon pustolovine sa zelenim dijamantom. Joan pokušava napisati novi roman, ali je zapala u spisateljsku krizu. Egipatski vlastodržac Omar (Spyros Fokas) tad joj ponudi da napiše njegovu biografiju kako bi pobila negativne napise američkih medija.

Jack, s njihovom vječnim 'trećim kotačem' Ralphom (Danny DeVito), kreće u novu i još luđu pustolovinu kroz sjevernu Afriku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @80smoviesfanclub on Jul 12, 2019 at 9:12am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Joan pristane i krene sama prema sjevernoj Africi, čime Jack nije nimalo zadovoljan. Tek kada stigne u Egipat, Joan shvati da su sve glasine o državnikovoj okrutnosti zapravo istinite i da je postala njegova zatočenica.

'Dragulj s Nila' nastavak je velikog hita 'Lov na zeleni dijamant' i neki ga kritičari smatraju daleko boljim filmskim ostvarenjem. Zanimljivo je kako su 'Lov na zeleni dijamant' i 'Dragulj s Nila' nastali samo kako bi parirali egzotičnim pustolovnim filmovima Spielberga i Lucasa, ali i da su, za razliku od filmova o Indiani Jonesu, ponudili ravnopravni par glavnih glumaca, što se pokazalo punim pogotkom.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!