Ostani doma
TV novosti
Ljubavna priča Dragana i Monike: U 'Ljubav je na selu' su se svađali, a sada su presretni zajedno!
Privatne fotografije

Bilo je svega

Ljubavna priča Dragana i Monike: U 'Ljubav je na selu' su se svađali, a sada su presretni zajedno!

Farmer iz Velikog Obljaja već je na prvu loptu bacio oko na mladu Karlovčanku, no bojao se brzati s emocijama

Deseta sezona emisije 'Ljubav je na selu' bila je prepuna ljubavnih obrata, a najveća drama događala se na farmi Dragana Ljiljaka u Velikom Obljaju. Njemu je još na slijepom spoju pažnju privukla Monika Benković iz Karlovca, njegova zlatna djevojka.

I iako se na kraju ispostavilo da su oni zaista jedno za drugo i ostali su zajedno do danas, između njihova susreta i početka veze bilo je mnogo toga - suza, smijeha, svađa, poljubaca, ali i ultimatuma.

Sve mu je išlo prebrzo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Problem između Monike i Dragana bio je taj što farmer nije želio srljati u vezu, a Monka je, pak, vrlo brzo pred kamerama priznala da je zaljubljena. 

Njihov turbulentan odnos trajao je čitavo vrijeme boravka triju kandidatkinja (Mire Đurđević, Rebecce Schauer i Monike) na Draganovoj farmi. Iako je farmer naočigled najviše pažnje pridavao svojoj sadašnjoj djevojci, Moniki to nije bilo dovoljno. Smetalo joj je što se Dragan drugačije ponašao kada su bili nasamo i kada su bili pred kamerama. 

Naime, Dragan je čitavo vrijeme govorio da su Monika i on samo prijatelji. Naravno, upravo je nju poveo na romantično putovanje u Fužine, gdje su razgovarali čak i o vjenčanju. Monika je tijekom vožnje u kočiji pitala Dragana hoće li je više ženiti.

''Monika, bi li se udala?'', upitao ju je Dragan u šali, a ona je rekla da bi. ''Meni treba neka žena da me dovede u red'', potvrdio je Dragan, dodajući kako misli da bi ga Monika mogla dovesti u red, ali treba biti 'žešća' prema njemu.

Bolni razgovori

No, iako se činilo da oboje uživaju na romantičnom putovanju, ponovno je došlo do kamena spoticanja. 

''Jedino s čim se moram pozabaviti je naš odnos... Budući da i dalje naglašavaš da smo samo prijatelji, a držiš me za ruku, zanima me je l' to i dalje stoji?'', započela je Monika. ''Pa mi jesmo prijatelji, prijateljica si mi…'', rekao je Dragan. ''Aha, dobro, znači ostajemo pri toj priči'', uzvratila mu je njegova odabranica te nastavila da inače ne drži za ruku prijatelje. ''Dobro, možda jednog dana budeš moja cura'', zaključio je Dragan.

Monika ga je upitala je li mu stalo do nje, a njegov odgovor da 'malo jest' jako ju je uzrujao.

''To mi nije dovoljno i nikad neće biti. Drago mi je da smo se upoznali, ali to nije ono što sam ja očekivala od samog početka od tebe, eto'', iskrena je bila. ''Meni je žao ako tako misliš'', pokušao joj je reći Dragan, a ona mu je rekla da ide pronaći nekoga kome će biti jako stalo do nje. Na kraju joj je Dragan rekao da mu je puno stalo do nje, ali da ne želi odmah biti s njom.

''Imaš ravno dva i pol dana smisliti što hoćeš od mene i dođi mi s planom'', dobio je Dragan ultimatum.

Neodlučan do samog kraja

To je nagnalo Moniku da obavi još jedan - posljednji - razgovor s njim. 

 

 ''Zašto me toliko dugo navlačiš?'', upitala je Monika koju je posebno zasmetalo što je Dragan i dalje govorio pred drugima da su samo prijatelji. 

Na kraju je Dragan pred svima priznao da voli Moniku, a tako je ostalo i do danas. 

Dragan i Monika i dalje su zajedno i sretni, a nedavno su se vratili i s odmora. 

"Da, sretni smo, lijepo nam je. Bili smo nekoliko dana na moru, u Šibeniku, i bilo je zaista prekrasno", rekao je Dragan za RTL TV. 

A romantične priče novih farmera pratite već ove jeseni u novoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!