Novosti
Kandidati 'Života na vagi' nisu odlučili promijeniti samo svoje tijelo nego i karijere: 'Sad se veselim svakom novom danu!'

ISKRENO PROGOVORILI

Kandidati 'Života na vagi' nisu odlučili promijeniti samo svoje tijelo nego i karijere: 'Sad se veselim svakom novom danu!'

Kandidati su htjeli napraviti potpuni zaokret u svojim životima

Show 'Život na vagi' nije zaslužan samo za gubitak kilograma kandidata koji su u protekle tri sezone prošli kroz njega nego i za druge životne promjene, poput karijere. 

Dok je većina kandidata nakon showa nastavila marljivo vježbati, neki od njih su se aktivnom načinu života posvetili dublje te se vježbanjem počeli baviti profesionalno dok su ostali svoje karijere odlučili usmjeriti u drugamo. 

Alen želi u showbiz vode

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je pobjednik treće sezone Alen Abramović odlučio da više ne želi biti trgovački putnik, a svoje afinitete sad želi usmjeriti prema showbizu. "Ja sam i prije showa odlučio da se nakon završetka snimanja neću vraćati svom starom poslu trgovačkog putnika. Ali mislim da mislite na moje showbiz afinitete?! Pa što se toga tiče, najbolje je ništa ne prejudicirati dok se ne dogodi. Malo sam praznovjeran, ne želim se ureknuti...", rekao je Alen nedavno u intervjuu za RTL TV. 

Ja sam i prije showa odlučio da se neću vraćati svom starom poslu trgovačkog putnika...

Alen

Svoju karijeru promijenio je i Miro Bajlo. "Za brod više nisam, liječnici mi ne preporučuju, te čekam promjenu radnog mjesta“, otkrio nam je nedavno ovaj časnik stroja s dugogodišnjim stažem na brodovima. No, more mu ne nedostaje jer uživa u Zadru sa svojom obitelji.  

Miro više nije na brodu

"Sve što sam prošao u 'Životu na vagi' utjecalo je na mene tako da sam sad apsolutno zadovoljan, ne samo kad se pogledam u ogledalo, nego se i osjećam super, prepun sam energije i  veselim se svakom novom danu!", kazao nam je nam vedri Miro.

Veselim se svakom novom danu, ciljeva sam dosta ostvario, ne još sve, ali hoću!

Miro

Dodao je kako njegov život danas izgleda znatno drugačije nego prije ulaska u show. „Osim obiteljskog života, kad god mogu bavim se raznim sportskim aktivnostima koje me baš ispunjavaju. Sad sam doma sa svojima, dosta se bavim sportom, učlanio sam se u Triatlon klub Zadar, znači trčim, plivam i vozim bicikl, ekipa je super! Ciljeva sam dosta ostvario, ne još sve, ali hoću!“, rekao je Miro nedavno u intervjuu za RTL TV. 

Mario otkrio novu ljubav

Za novi životni put odlučio se i Mario Mandić iz treće sezone. On je prvo ostvario svoj dugogodišnji san te prošao obuku za profesionalnog vatrogasca, ali zahvaljujući 'Životu na vagi' otkrio je svoju novu strast, vježbanje. 

 "Oduvijek znam da je vatrogastvo moja velika ljubav, moj poziv, ali sam odlučio da ću vatrogastvo ostaviti na razini DVD-a. Uvijek ću se odazvati na intervencije i pomoći kad god mogu, ali profesionalno sam se odlučio usmjeravati u fitnessu", rekao je Mario. 

Vatrogastvo je moja velika ljubav, moj poziv, ali profesionalno sam se odlučio usmjeravati u fitnessu...

Mario

"Ponosan sam na sebe i sve što sam postigao do sada. Motiviran sam i ustrajan u daljnjem radu na sebi", rekao je nedavno Mario u intervjuu za RTL TV

A na koji način će se kandidatima četvrte sezone 'Života na vagi' promijeniti život, doznajte uskoro na RTL-u!