Ostani doma
TV novosti
Tužna ispovijest zvijezde 'Moderne obitelji': Zbog neprestanog maltretiranja bila je šest godina na antidepresivima
Instagram/Ariel Winter

žrtva bullyinga

Tužna ispovijest zvijezde 'Moderne obitelji': Zbog neprestanog maltretiranja bila je šest godina na antidepresivima

Ariel Winter, zvijezdu humoristične serije 'Moderna obitelj', cijeli su život obasipali kritikama i vrijeđali zbog debljine

Mladu holivudsku glumicu Ariel Winter, koja u humorističnoj seriji 'Moderna obitelj' glumi štrebericu Alex, cijeloga su života maltretirali na račun izgleda. Zbog stalnog bullyinga koji je proživljavala završila je i na antidepresivnima. U intervjuu za časopis Glamour mlada je zvijezda otvorila dušu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Aug 27, 2019 at 1:02pm PDT

"Šest godina bila sam na antidepresivima i koliko god da sam vježbala, od tih sam se tableta još više debljala. A nisam ih htjela prestati uzimati jer sam već prolazila kroz  sve to i nisam imala snage proživljavati ponovno sav taj užas. No kako sam se počela osjećati vrlo loše, odlučila sam ih bar promijeniti. Nakon promjene terapije odmah sam se počela osjećati bolje, a izgubila sam i kilograme, sad sam čak i previše smršavjela."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Redovno vježbam i tijelo mi napokon reagira na vježbe. No, iskreno, nedostaju mi moje stare obline. Htjela bih dobiti koji kilogram mišića, to bi mi bilo zdravije. I želim svoju stražnjicu natrag!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter)

Osim zbog debljine, 23-godišnja glumica trpjela je i vrijeđanja zbog grudi, kao da joj i samoj nije bilo dovoljno što je proživljavala strahovite bolove.

"Zaista su narasle preko noći. Sjećam se da sam kao klinka bila ravna poput daske i tada sam stvarno htjela imati grudi. I onda su se odjednom 'dogodile'. Počele su rasti i rasti i izgledalo je kao da nikada neće stati. Osim što su rasle i jako su boljele i one i leđa. Jednom čak za vrijeme snimanja 'Moderne obitelji' nisam mogla izdržati više tu bol i morala sam zamoliti da prekinemo snimanje. S 15 godina nosila sam košaricu F", ispričala je iskreno.

Ariel Winter gledajte u humorističnoj seriji 'Moderna obitelj' od ponedjeljka do petka u kasnovečernjem terminu na RTL2.

  • Moderna obitelj

    humoristična serija - SAD - 2017.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!