Ostani doma
Novosti
Tommy Lee Jones i Anne Heche u epskom filmu katastrofe - L. A. će doživjeti svoju najgoru noću moru!

Vulkan

Tommy Lee Jones i Anne Heche u epskom filmu katastrofe - L. A. će doživjeti svoju najgoru noću moru!

Ne propustite večeras na RTL2 pogledati vrhunski film katastrofe

Los Angeles je jedan od najpoznatijih gradova zabave na svijetu - zlatna metropola okupana suncem, blistava i glamurozna. Za druge je, pak, L. A. nešto sasvim drugo. Kao i mnogi američki urbani centri, i on se bori sa zagađenjem i kriminalom, a uz to pokušava pomiriti razne etničke, socijalne i financijske nejednakosti. Mnogi u njemu prepoznaju središte skoro svih mogućih prirodnih katastrofa: zemljotresa, vatrenih oluja i odrona zemlje.

A sada će grad, koji je gotovo postao sinonimom katastrofe, proživjeti najveću kataklizmu ikad, a njegovi će stanovnici testirati vlastitu sposobnost preživljavanja u zemljotresnoj katastrofi, erupciji vulkana s epicentrom u čuvenom La Brea Tar Pitsu. Nepripremljenom Los Angelesu ostvarit će se najgora noćna mora: beskrajne rijeke kipuće ubojite lave bespoštedno se prelijevaju pretrpanim ulicama, izazivajući kaos iznad i ispod zemlje, u labirintima prirodnih i umjetnih tunela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uzbudljiv epski film katastrofe, u kojem je oskarovac Tommy Lee Jones ponio glavnu ulogu kao gradski upravitelj za hitne slučajeve, koji se suočava s dotad neviđenim izazovom, vodi nas u plamteći Los Angeles, pogođen nezapamćenom kataklizmom.

Ostale uloge podijeljene su renomiranom društvu, koje čine Anne Heche, Gaby Hoffman, Don Cheadle i Keith David, dok je režija pripala Micku Jonesu, koji se u 90-ima proslavio filmom 'The Bodyguard' s Kevinom Costnerom i Whitney Houston te 'Priča iz Los Angelesa' sa Stevom Martinom.

Reci što misliš!