Ostani doma
Novosti
Lovac na nekretnine Jonathan Scott ima novu curu! Na prvi pogled se zaljubio u holivudsku glumicu!
Instagram screenshot

Lijepi i zaljubljeni

Lovac na nekretnine Jonathan Scott ima novu curu! Na prvi pogled se zaljubio u holivudsku glumicu!

Zajedničko snimanje Carpool Karaoka sa sestrama Deschanel, čini se, bilo je sudbonosno za obožavanog Lovca na nekretnine

Jonathan Scott, stariji brat blizanac popularnih Lovaca na nekretnine, zaljubio se u holivudsku glumicu Zoey Deschanel, mlađu sestru Emily Deschanel, najpoznatiju po ulozi Bones u kriminalističkoj seriji 'Kosti', koju smo gledali na RTL2.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel) on Feb 24, 2019 at 3:08pm PST

Novi zaljubljeni poznati par ne bi digao toliko medijske prašine da Zooey i Jonathan nisu viđeni zajedno samo tjedan dana nakon što je glumica izjavila kako se rastala od filmskog producenta Jacoba Pechenika. U braku su bili četiri godine, a odlučili su se razvesti kako njihovo dvoje djece više ne bi patilo zbog njihova lošeg odnosa nastalog zbog pretrpanih poslovnih rasporeda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollyshook (@hollyshookpod) on Sep 14, 2019 at 1:30pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

ZooeyEmily Deschanel upoznali su Lovce na nekretnine snimajući zajedno epizodu Carpool Karaoka najpopularnijeg voditelja posljednjih godina, Jamesa Cordena, čiji smo talk show gledali na RTL Livingu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Scott (@mrdrewscott) on Aug 4, 2019 at 5:37pm PDT

Simpatični Jonathan Scott otkrio je za Hollywood Life kako su se „kliknuli“ na prvi pogled i odmah osjetili čudnovatu bliskost:

"Moram vam reći da je bilo pomalo čudno, taj susret braće i sestara. Nisam znao da su obje i profesionalne pjevačice. Smijali smo se, onako kako to bliska braća rade. Mislim da postoji to nešto među bliskom braćom što samo isti takav bliski par braće ili sestara može razumjeti", kazao je Jonathan za Hollywood Life te nastavio "Nismo glumili svoje likove iz emisija ili serija. Jednostavno smo bili takvi kakvi jesmo i nismo se doživljavali preozbiljno. Volimo se zabavljati. Svakodnevno se volimo smijati. Zato je bilo odlično kad smo upoznali Zooey i Emily i vidjeli da su i one upravo takve. Jako dobro smo se svi zabavljali.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @scottbrothers1 on Aug 5, 2019 at 5:11am PDT

Jonathana Scotta gledajte u life style emisiji 'Lovci na nekretnine' od ponedjeljka do petka u 11:10 na RTL-u ili u 7:20 i 14 sati na kanalu RTL Living.

 

Reci što misliš!