Novosti
Prošlo je točno 30 godina od prve epizode 'Spasilačke službe': Evo gdje su i kako izgledaju glumci danas
RTL

NA DANAŠNJI DAN

Prošlo je točno 30 godina od prve epizode 'Spasilačke službe': Evo gdje su i kako izgledaju glumci danas

'Spasilačka služba' bila je toliko popularna da je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda, a prvi put je emitirana 22. rujna 1989. godine

Serija 'Spasilačka služba' ('Baywatch') najgledanija je serija svih vremena. Sa 1,1 milijardu gledatelja ušla je i u Guinnessovu knjigu rekorda, a vi je možete gledati na RTL Kockici!

Zaživjela zahvaljujući Davidu Hasselhoffu

Premijera serije bila je 1989. godine, no nakon prve sezone ukinuto je njezino prikazivanje. Zahvaljujući Davidu Hasselhoffu, koji je glavni junak, i novcu koji je uložio, serija je ponovno oživljena 1991. godine. Na kraju je snimljeno 11 sezona. 

Priče napravljene prema stvarnim iskustvima spasilaca na plažama bile su jako zanimljive ljudima, a popularnosti serije pridonijeli su i likovi koji su redom bili veoma atraktivni.

Evo gdje su danas. 

David Hasselhoff

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on Oct 1, 2018 at 2:13pm PDT

Hasselhoff je utjelovio glavnog lika, Mitcha Buchannona, mentora svih spasilaca, koji je uvijek spašavao stvar. 
Osim što je glumio najpoznatijeg spasioca na svijetu, David je istodobno pokrenuo i glazbenu karijeru. Danas ima 62 godine i u braku je sa 38-godišnjom Hayley Roberts

Pamela Anderson

Predmet snova muškaraca diljem svijeta, Pamela Anderson, u 'Spasilačkoj službi' šest je godina glumila C. J. Parker. Gotovo svatko je imao na zidu zalijepljen njezin lik u prepoznatljivom crvenom kupaćem kostimu koji je proslavila svojim oblinama. Iza nje je nekoliko brakova, seks-skandal i 13 naslovnica Playboya. 

Pamela je danas majka dvojice sinova, poznata aktivistica za zaštitu prava životinja i  još uvijek je prava ljepotica.  

Yasmine Bleeth 

Smeđokosa Yasmine bila je protuteža platinastoplavoj Pameli. U 'Spasilačkoj službi' utjelovila je Caroline Holden za kojom su mnogi ludovali. No zbog nekih loših odluka, Yasmine danas nije ni blizu zavodnici s plaže kakva je nekoć bila.

Imala je brojnih problema s drogom te je nekoliko puta bila i uhićena. Živi sa suprugom Paulom Cerritom, vlasnikom striptiz-kluba, u Los Angelesu. 

Alexandra Paul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Paul (@alexandra_actress) on May 12, 2019 at 8:27pm PDT

Alexandra je glumila djevojku i desnu ruku Mitcha Buchannona, Stephanie Holden. Vitka Alexandra bila je poznata po dugim nogama, a i dalje se bavi glumom te triatlonom. Stroga je veganka i u braku je s trenerom triatlonaca Ianom Murrayjem

David Chokachi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Chokachi (@therealdavidchokachi) on May 12, 2019 at 9:31am PDT

Najveći zavodnik u seriji, ali i iza kamera, bio je glumac David Chokachi, koji je utjelovio Codyja Madisona. Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, ali i brojne kolegice sa seta. Poslije 'Spasilačke službe' pojavljivao se u nizu televizijskih serija i filmova. David je braku sa Susan Brubaker s kojom ima kćer Brit Madison

Jeremy Jackson 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Jackson (@jeremyjacksonfitness) on Aug 30, 2018 at 9:52am PDT

Jeremy je u seriji glumio Mitcheva sina Hobieja Buchannona, a kako je odrastao, tako je imao sve više obožavateljica. No slava mu je, čini se, bila prevelik pritisak pa se već sa 19 godina morao liječiti od ovisnosti i napustio je seriju. Zbog droge je bio i u zatvoru. Danas ima 38 godina i pomaže ovisnicima pri izliječenju. 

Carmen Electra 

Oni koji nisu imali u sobi poster Pamele Anderson, imali su onaj Carmen Electre! Crvenokosa Carmen bila je pravo osvježenje u seriji, a utjelovila je seksi spasiteljicu Lani McKenzie. Carmen iza sebe ima vrlo buran ljubavni život, a okušala se i kao pjevačica i plesačica. I danas se bavi glumom i dalje jako dobro izgleda. 

 

  • Spasilačka služba

    akcijska serija - SAD - 1989.

    Subota - nedjelja u kasnovečernjem terminu

Reci što misliš!