Ostani doma
Novosti
Vatroslav iz 'Ljubavi na selu' morao iskakati iz bagera kako bi spasio živu glavu – supruga Valentina ne želi razgovarati s njim
Instagram/Vatroslav Tijan

Ljubav je na selu

Vatroslav iz 'Ljubavi na selu' morao iskakati iz bagera kako bi spasio živu glavu – supruga Valentina ne želi razgovarati s njim

Bračna luka zaljubljenog para iz popularne emisije 'Ljubav je na selu' doživjela novi udar

Valentina i Vatroslav Tijan upoznali su se i zaljubili u devetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu', početkom godine postali su ponosni roditelji malene Viktorije i u srpnju imali bajkovito vjenčanje, no zbog krađe novca od revera oni im je ostavilo gorak okus.

Valentinu i Vatroslava sada je zadesila nova nesreća. Postoji mogućnost da im je 10.000 eura, koliko vrijedi bager, 'otišlo u vjetar'. Vatroslavu se za vrijeme rada u polju prevrnuo bager, a on je na svu sreću uspio iskočiti iz kabine koja je ostala smrskana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Vatroslav još ne zna valja li sve na bageru. Završio je na krovu, a kabina je skršena", ispričala je Valentina za 24sata i otkrila kako ne razgovara s Vatroslavom, "Ima više sreće nego pameti. Iskočio je čim je počeo propadati. Da nije iskočio, odmah bi zaglavio u kabini.

"Treba se ponašati u skladu sa svojim godinama. Ima dijete, zbog kojeg bi trebao malo više razmišljati i donositi pametnije odluke, a ne uvijek nepromišljene. To ja mogu sa svojim godinama, ali on ne bi trebao." 41-godišnjem bivšem farmeru emisije 'Ljubav je na selu' bager je bio potreban kako bi brže obavio posao u polju, ali i jeftinije. Ipak, Valentina je taj novac htjela namijeniti za nešto drugo "Ja sam kriva u jednu ruku jer tih 10.000 eura nisam potrošila na svadbu jer je rekao da nam je ostalo toliko. Budući da ja nisam, on je odlučio potrošiti. Eto, kvalitetno ga je ‘spiskao’".

Međunarodnu sezonu popularne emisije 'Ljubav je na selu' gledajte od utorka do četvrtka u 21:15 na RTL-u.

Reci što misliš!