Ostani doma
TV novosti
Barica i Ružica, simpatične finalistice showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' predstavile svoju prvu kuharicu!
RTL

BRAVO

Barica i Ružica, simpatične finalistice showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' predstavile svoju prvu kuharicu!

Barica Bistrički i Ružica Šoštar, finalistice šeste sezone i jedne od najsimpatičnijih kandidatkinja kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, predstavile su svoju zajedničku knjigu recepata, jednostavnog naziva „Kuharice“

Promocija je održana u Sv. Ivanu Zelini, a na događanju su ih podržali članovi obitelji i prijatelji, kao i brojni poznanici.

„Jako smo zadovoljne kako je sve prošlo, bilo je lijepo i ugodno, a prodale smo i velik broj knjiga“ kaže ponosno Barica koja je s prijateljicom Ružicom radila osam mjeseci na odabiru jela koja su se našla u kuharici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„To su uglavnom modernija jela za svakodnevnu pripremu, od juha do glavnih jela i deserta“, priča Barica. Dame su se pobrinule da na njihovoj promociji posjetitelji i kušaju neke od tih obroka pa su ih počastile vaflima s namazom, paštetama, klipićima, piletinom u umaku od povrća, tortom, kolačem od cikle i raznim drugim delicijama.

Podršku dobile i od žirija

Njihov poslovni pothvat sa zadovoljstvom i ponosom popratili su njihova djeca i unuci, a podršku Barici i Ružici dali su i članovi žirija šeste sezone „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ – Matea Domitrović, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček.

„Bilo im je žao što ne mogu doći jer su bili spriječeni zbog poslovnih obaveza, ali su nam poželjeli sreću. Kod Pažanina sam ovo ljeto bila u restoranu u Splitu, jako je lijepo ugostio mene i moju obitelj. Zaista odlično kuha, nisam mu našla nijednu manu. Redovito se čujemo i sa Špičekom i Mateom“, kaže Barica te dodaje da nju i prijateljicu Ružicu i dalje ljudi prepoznaju na ulici.

„Prošlo je više od godinu dana otkad je show bio na RTL-u, ali nas i dalje zaustave da se fotografiraju s nama. Bila sam na moru u Makarskoj i prilazili su mi ljudi, što me baš iznenadilo“, kaže zadovoljno Barica.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!