Ostani doma
TV novosti
Svi gurmani i ljubitelji dobre hrane, prijavite se u show 'Večera za 5 na selu'

Ne propustite priliku!

Svi gurmani i ljubitelji dobre hrane, prijavite se u show 'Večera za 5 na selu'

Nakon uspješne 11. sezone showa, RTL-ova najdugovječnija kulinarska emisija vraća se na male ekrane. A ako želite biti dio te slatke priče i 13. sezone, pokažite što znate i prijavite se!

Omiljena kulinarska emisija u 10. se sezoni preselila na selo, gdje su se prikazali tradicionalni načini pripreme starih autohtonih jela, ali i upoznali ruralni krajevi zemlje, kao i živopisni kandidati koji su s ponosom predstavljali svoj kraj.

Zbog velikog interesa za takav format, snimljene su još dvije sezone ove kulinarske uspješnice i jedne od najpopularnijih gastro franšiza u Hrvatskoj. RTL je stoga opet u potrazi za novim gurmanima i ljubiteljima hrane koji vole život na selu, a naročito uživaju u mirisima domaće hrane koju pripremaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nemojte propustiti svoju priliku, prijavite se za 13. sezonu showa 'Večera za 5 na selu'. Predstavite svoj kraj, pokažite vrsno kulinarsko umijeće i dokažite kako stari recepti vašeg kraja nisu zaboravljeni i da mogu doživjeti pet minuta slatke slave.

Prijaviti se možete na stranici OVDJE ili na telefonski broj 060 550 101 (cijena poziva: 3,49 kn/min za pozive iz fiksne linije odnosno 4,78 kn/min za pozive iz mobilne mreže).

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!