Ostani doma
Novosti
Zvijezda serije 'Kralj Queensa': 'Scijentologija mi je uzela oca. Nisu nam mjesec dana javili da je umro'
© Guliver Image/WENN.com

Šokantno!

Zvijezda serije 'Kralj Queensa': 'Scijentologija mi je uzela oca. Nisu nam mjesec dana javili da je umro'

Leah Remini napustila je Scijentološku crkvu 2013. i time pokrenula lavinu burnih reakcija, zbog čega je i njezin otac prestao s njom kontaktirati

Leah Remini, zvijezda humoristične serije 'Kralj Queensa' sve do 2013. godine je bila članica Scijentološke crkve, a kad je prošle godine preminuo njezin otac, još jednom je otvoreno progovorila o bizarnim stvarima koje se događaju unutar tog kruga.

Naime, Leah je otkrila šokantnu činjenicu kako njoj i njezinoj sestri mjesec dana nije javljeno da im je preminuo otac, tako da mu nisu uspjele izreći ni posljednje 'Zbogom'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Holivudska zvijezda napustila je Scijentološku crkvu 2013. i tri godine kasnije snimila dokumentarnu seriju 'Scijentologija i posljedice' za koju je nagrađena Emmyjem.

Leah je, nakon što joj je u rujnu prošle godine preminuo otac, izjavila: 

„U petak, dobila sam sestrinu poruku, kako ju je kontaktirao nepoznati čovjek i izrazio joj sućut zbog smrti našeg oca. Mi uopće nismo znale da je mrtav već mjesec dana, nismo ni upoznate s tim da je bio ozbiljno bolestan. Sprovod je održan a da nikog od nas nisu obavijestili. Mi se nismo stigle ni oprostiti s njim. A nije ni on stigao tražiti oprost za sve što je učinio. Scijentologija je uzela mog oca i okrenula ga protiv mene i uništila i zadnji komadić njegova srca koji me možda ipak volio. Bijesna sam što je scijentologija iskoristila njegove slabe točke,“ prepričala je Leah.

To joj je dalo dodatno motivaciju da otvoreno govori o Scijentološkoj crkvi u kojoj su još uvijek neke zvijezde Hollywooda poput Toma Cruisea, a nagađa se kako upravo zbog crkve svoju kći nije vidio već dugi niz godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini) on Sep 22, 2019 at 7:02pm PDT

  • Kralj Queensa

    humoristična serija - - 2004.

    Subota - nedjelja u 23.55 sati
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!