Novosti
Mario iz 'Života na vagi' otkrio koja je još aktivnost odlična za trening i mršavljenje
Instagram/Mario Mandić

Odličan odabir

Mario iz 'Života na vagi' otkrio koja je još aktivnost odlična za trening i mršavljenje

Osim trčanjem i vježbanjem u teretani, kandidat prošle sezone 'Života na vagi' u svome programu vježbanja ima još jedan jako koristan sport

Mario Mandić, kandidat prošle sezone 'Života na vagi' u show je ušao sa 165,5 kilograma, a izašao sa 112 kilograma. Nastavio je vježbati, pravilno se hraniti i u posljednjih godinu dana skinuo još 20 kilograma. Uz redovne vježbe u teretani, Mario je objavio na Instagramu kako u svoj plan vježbanja ubaci i „bazen dan“.  

"Plivanje obožavam i preporučam ga svakome. Odličan odabir za trening i rekreaciju", napisao je Mario uz galeriju fotografija s bazena i u komentarima otkrio kako na plivanje voli odlaziti na Bazen Iver u Sesvetama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Mandic (@mario_mandic86) on Oct 2, 2019 at 4:15am PDT

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mario je nakon izlaska iz showa i skinutih kilograma marljivo vježbao i polagao ispite za profesionalnog vatrogasca i trenera fitnessa. Shvatio je kako će on uskoro biti najbolji fitness trener za osobe s prekomjernom težinom jer je on sam sve to proživio i prošao u 'Životu na vagi'.

>> Mario Mandić prošle je godine bio kandidat 'Života na vagi', a sad je uspješan trener fitnessa koji i drugima pomaže da ostvare svoje snove

Tko će još svoj život uspjeti promijeniti iz temelja kao i Mario, gledajte uskoro na RTL-u u četvrtoj sezoni showa 'Život na vagi'!