Novosti
Filmska premijera, novi crtići i nove epizode dokumentarnih serija samo na RTLplayu!

RTLplay

Filmska premijera, novi crtići i nove epizode dokumentarnih serija samo na RTLplayu!

Jesenska ponuda zabave na RTLplayu raznovrsnija je nego ikad, a vjerujemo da će naši vjerni gledatelji pronaći nešto za sebe među sljedećim novitetima!

TAXI BLUES – PREMIJERA

U odličnoj režiji Miroslava Stamatova, Andrija Milošević (Andrija i Anđelka) glumi Marka, propalog dramaturga koji radi kao taksist. Kad mu se u taksi ušulja Damir (Todor Jovanović), bjegunac iz doma za nezbrinutu djecu koji traži svog oca, naizgled obična noćna vožnja pretvori se u kaotičnu pustolovinu po gradu uz mnogo bizarnih klijenata. Pripremite se na još jednu sjajnu komediju ispunjenu prepoznatljivim ciničnim, britkim i izravnim srpskim humorom.

FRANK IZVAN KONTROLE

Frank (Kevin Interdonato) je naizgled sasvim prosječna osoba, no on je bivši marinac koji je nakon izljeva bijesa morao napustiti vojnu službu, a zbog svoje nekontrolirane naravi uzima lijekove te odlazi na tečajeve za suzbijanje bijesa. Nakon posjeta najboljeg prijatelja Travisa (Brandon Heitkamp), koji ga zatraži pomoć u jednom poslu, Frank se ponovno susreće s Mickeyjem (Tom Sizemore), neprijateljem iz prošlosti, koji u njemu izazove stare agresivne emocije. Nikako ne propustite ovu akcijsku dramu; portret čovjeka kojem izgori fitilj, a od eksplozije se nitko ne može sakriti!

BEST FURRY FRIENDS – NOVI CRTIĆ

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Našu novu najdražu skupinu Best Furry frendica čine Angelina, Cassandra, Kristin, Phoebe, Stephanie i Zoe te njihovih šest krznenih pomoćnika – krilati jednorog Stardust, mačka Dash, zec Cuddles, zmaj DeeDee, haski Sasha i ljenjivac Zara. Svaki BFF ima svoju osobnost i strast prema znanosti, pjevanju, sportu i slično, a kada su udruženi, za ovaj #BFFSQUAD nijedan izazov nije prevelik!

ISTRAGE ZRAKOPLOVNIH NESREĆA – NOVA SEZONA

I u ovoj sezoni zrakoplovni stručnjaci kroz različite analize nastoje putovanja zrakoplovom učiniti što sigurnijim i spriječiti najgore scenarije. Tajanstveni nestanak zrakoplova Malaysia Airlines, let 370, otmica zrakoplova American Airlines, let 77, koji je srušen na Pentagon 2001. godine, te dramatično slijetanje zrakoplova United Airlines, let 1549, neke su od zrakoplovnih nesreća koje imate priliku pogledati u još jednoj uzbudljivoj i nagrađivanoj sezoni!

BITKA ZA SKLADIŠTE: KANADA – NOVE EPIZODE

Dokumentarni reality prati četiri tima strastvenih istraživača napuštenih skladišta koji putuju Kalifornijom u potrazi za potencijalnim „blagom“, odnosno vrijednim predmetima na koje su ljudi jednostavno – zaboravili! Uzbuđenja i drame prilikom kupnje skladišta neće nedostajati, baš kao ni iznenađenja kada se ona otvore.

Registrirajte se besplatno na RTLplay i uživajte u omiljenim filmovima i serijama.