Ostani doma
TV novosti
On nije samo ljepotan već i sjajan glumac kojeg gledamo u 'Otkupnini': 'Dodatno me oduševljava činjenica da je taj lik nadahnut stvarnim momkom'

WOW

On nije samo ljepotan već i sjajan glumac kojeg gledamo u 'Otkupnini': 'Dodatno me oduševljava činjenica da je taj lik nadahnut stvarnim momkom'

Na RTL2 gledajte odličnu kriminalističku seriju 'Otkupnina' s Lukeom Robertsom u glavnoj ulozi

Engleski glumac Luke Roberts jedva je išta znao o kriznim situacijama i talačkom pregovaranju kad je potpisao ugovor za snimanje kriminalističke serije 'Otkupnina'.

Ekskluzivni producent serije Frank Spotnitz stvorio je lik Erica Beaumonta, kojeg utjelovljuje Luke Roberts, na životima stvarnih i svjetski renomiranih kriznih pregovarača, Laurenta Combalberta i Marwana Meryja, osnivačima ADN Groupe, koji godišnje širom svijeta odrade stotinjak pregovora, od diplomatskih do životno opasnih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Oni su poput superheroja. Osjećam svaki put strahopoštovanje kad dođu na set", kazao je Luke Roberts te ispričao kako je došlo do toga da baš on igra Erica Beaumonta.

"Osjećao sam se ponekad diskriminirano vidjevši objavljene audicije za nove serije, a ja sam se morao naporno pripremati i snimati seriju 'Crna jedra', a to nisam želio ugroziti. Odbio sam nekoliko dobrih uloga, a onda mi je ['Otkupnina'] bila prva koja mi je stvarno zapela za oko. To je definitivno moja 'laga', ta vrsta modernog tehnološkog trilera. Pomislio sam kako bi nešto takvo bilo stvarno dobar kontrast onome što sam radio posljednjih godina na 'Crnim jedrima'. To je, zaista bilo nešto potpuno drugačije od engleskog guvernera iz 18. stoljeća."

"Eric je poprilično pametan, ulično pametan, pravi suvremeni američki lik. I vrlo je intrigantan. Dodatno me oduševljava činjenica da je taj lik nadahnut stvarnim momkom koji je još uvijek živ. Glumio sam nekoliko likova temeljenih na povijesnim ličnostima. Privukla me činjenica da je ovo živi čovjek iz stvarnog života."

"I ja sam, kao i [producent] Frank Spotnitz, vrlo malo znao o svijetu pregovarača, osim onoga što smo svi naučili gledajući u policijskim i detektivskim filmovima. Ovo mi je bio potpuno novi svijet. Posebno mi se svidjela i zanimljiva paralela između pregovarača i glumaca. Laurent Combalbert, po kojem je nastao lik Erica, rekao mi je da pregovarači, poput glumaca, moraju biti stalno prisutni u trenutku i moraju u velikoj mjeri stalno improvizirati. Taj nevjerojatni tip zapravo nema supermoći. Samo je jako dobro prilagodio svoja čula. Sve mi je to bilo jako, jako intrigantno i žarko sam želio dobiti ovu ulogu."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!