Novosti
Marijana iz 'Ljubav je na selu' priznala: 'Jack i ja nikad nismo bili u vezi, samo nije htio biti odbačen pred svima'
RTL

Njezina strana priče

Marijana iz 'Ljubav je na selu' priznala: 'Jack i ja nikad nismo bili u vezi, samo nije htio biti odbačen pred svima'

Marijana je na društvenim mrežama promijenila prezime u Jackovo, Vukoja, no nedavno ga je vratila na staro. Za RTL TV je objasnila zašto

Međunarodna sezona popularne emisije 'Ljubav je na selu' sretno je završila  s čak tri spojena para. Antonija Beščec s otoka Vira preselila se u Kanadu k farmeru Srećku Ponjavicu koji joj je ukrao srce već na spoju naslijepo. Daniel Granja iz Ekvadora tijekom snimanja emisije upoznao je Dunju Cvenić koju je poveo na romantično putovanje, a australski farmer Jack Vukoja na okupljanju farmera i kandidatkinja otkrio je da se zbližio s Marijanom Črlenec, Srećkovom kandidatkinjom.

Tanja nakon ispadanja iz 'Ljubav je na selu': 'Dobro sam se zabavila, ali da mogu vratiti vrijeme, javila bih se Jacku, a ne Danielu!'

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marijana je na društvenim mrežama promijenila prezime u Jackovo, no nedavno ga je vratila na staro. Za RTL TV je objasnila zašto.

Prema njezinim riječima, između nje i Jacka nije bilo ničega.

"Nikad nismo bili u vezi. Kad je bio na Rabu, nakon što je Ana otišla, nazvao me i pozvao na kavu. Prvo sam ga pitala možemo li se čuti preko poruka budući da smo prije toga progovorili dvije riječi. Inzistirao je da se nađemo kada se vrati u Zagreb. To je bilo dva dana prije okupljanja", ispričala je Marijana, dodavši da je bila iznenađena kada je uzeo stolac i umjesto sa svojim kandidatkinjama, sjeo kraj nje.

"Ostala sam frapirana, nisam imala pojma da će to učiniti", kaže Marijana. Dodaje da joj je žao što je ispalo da je između nje i Jacka bilo nešto više.

"Krivim sebe, ali bila sam naivna. Trebala sam reći da se makne kod svojih cura", kaže Marijana. Upozorila je, kaže, Jacka da nije pred kamerama rekao istinu.

"Dao je izjavu da sam se ja ponudila da mu pravim društvo. Ja njega nisam zvala, nego on mene", kaže kandidatkinja.

Zašto je Jack odlučio pred svima sjesti kraj nje, iako su se poznavali tek površno, Marijana objašnjava ovako: "Nije htio ostati sam i odbačen pred svima."

Nastavili su se družiti

Iako nisu bili u vezi, družili su se i nakon okupljanja farmera i kandidata.

"Jack je ostao u Zagrebu još mjesec dana i trebao je društvo za kave. Otišli smo nekoliko puta na kavu, izašli smo van, bili smo na ručku, večeri, ali ništa više od toga", rekla je, te otkrila da je zaista bila s njim u njegovoj hotelskoj sobi.

"Bili smo na piću. On je išao u sobu po karticu pa sam išla s njim. U hotelu smo popili još jedno piće i ja sam otišla kući", ispričala je kandidatkinja.

Razjasnila je i kako je došlo do toga da promijeni prezime na društvenim mrežama.

"Dok smo se družili, na društvenim mrežama su mi dolazili zahtjevi. Njegova sugestija je bila da stavim njegovo prezime jer je bio ljubomoran. Rekao je da ne želi da mi dolaze zahtjevi za praćenje dok sam u njegovom društvu. Budući da se ime može ponovno promijeniti tek za 60 dana, učinila sam to čim je prošao taj rok, jer ne želim nositi prezime nekoga s kim nemam ništa", objasnila je Marijana.

Poželjela sreću Antoniji i Srećku

Marijana se na Srećkovoj farmi zbližila s protivnicom Martinom, dok je sa Srećkovom zlatnom djevojkom Antonijom, s kojom je Kanađanin sada u vezi, bila na ratnoj nozi. Na okupljanju farmera i kandidata Marijana i Martina sjele su dalje od zaljubljenog para, no sada je, kaže Marijana, srdžba iza njih.

"Načula sam da je Antonija otišla kod Srećka. Ako je tako, ja im želim sreću. Nisam se u nekom trenutku dobro ponijela prema njoj, nije ni ona prema meni. Nijedna od nas nije bila fer. Treba priznati greške, a ja svoju priznajem. Ljudski je griješiti", kaže kandidatkinja, dodavši da se s farmerom nije čula otkad je otišla s njegove farme u Kanadi.

S Martinom je, pak, postala vrlo bliska.

"Ostale smo dobre prijateljice. Ona mi je kao mlađa sestra. Jako je dobra cura; studira, radi, bori se... Viđamo se, svaki dan se čujemo telefonom. Prijateljstvo s njom je dokaz da svako iskustvo donosi nešto dobro", zaključuje Marijana.