Novosti
Roko Blažević, finalist showa 'Zvijezde', ima novu odličnu pjesmu 'Krila'!
YouTube screenshot

Bravo!

Roko Blažević, finalist showa 'Zvijezde', ima novu odličnu pjesmu 'Krila'!

Pogledajte novi spot talentiranog mladog Splićanina Roka Blaževića

Roko Blažević došao je do finala showa 'Zvijezde', a onda je s mentorom Jacquesom Houdekom stvorio pjesmu 'The Dream', koja ga je odvela na Eurosong. Iako je ostao bez finala Eurosonga, Rokov nastup je bio fenomenalan.

Sada je sa svojim bivšim mentorom iz 'Zvijezda', snimio i objavio drugi singl 'Krila'. Spot za pjesmu sniman je u centru Zagreba, a talentirani Roko se na društvenim mrežama zahvalio svojim obožavateljima na trenutnim odličnim reakcijama:

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Hvala svima na predivnim komentarima i divnoj energiji koju šaljete 'Što mi drugo treba?'"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roko� (@rokoblazevic_official) on Nov 6, 2019 at 9:03am PST

Jacques Houdek je u komentarima Rokove objave na Instagramu napisao: "Hvala vam svima, svima što podržavate našega Roka! On to doista zaslužuje; i zbog svog čudesnog talenta, ali i zato što je stvarno dobrica, duša od čovjeka! Željeli smo, zajedno kao tim, napraviti mali odmak od očekivanog (drame i galame). Rezultat je nepretenciozna, poletna, zaljubljena i topla pjesma. Aranžman nas je odveo od klasičnog popa prema laganom afro gospelu, očito smo se jako naslušali Lion Kinga u posljednje vrijeme (svaka sličnost je slučajna i iz ljubavi!). Jednostavno, iskreno i čisto, a iznad svega ČESTITO, jedino tako se naš mladi Roko želi baviti glazbom. To je u današnje vrijeme, vrijeme šunda, trasha i srozanih vrijednosti - zaslužilo imati podršku svih, svih, SVIH normalnih ljudi željnih DOBRA! Eto. To je samo moje mišljenje. Ponosan i sretan, te zahvalan iznad svega - svima koji su sudjelovali, i naravno svima vama koji podržavate! HVALA!“

Pogledajte novi spot 'Krila' talentiranog mladog glazbenika Roka Blaževića.