Novosti
Scott Bakula pravedni Dwayne 'King' Pride iz serije 'NCIS: New Orleans'

NCIS: New Orleans

Scott Bakula pravedni Dwayne 'King' Pride iz serije 'NCIS: New Orleans'

Scotta Bakulu gledamo od ponedjeljka do petka od 20:15 sati na RTL-u 2 u 'NCIS: New Orleans'

Scotta Bakulu gledamo na RTL-u 2 kao Dwaynea 'Kinga' Pridea u 'NCIS: New Orleansu', no svoje prve dvije velike uloge ovaj, slobodno možemo reći, legendarni glumac, zabilježio je u ZF žanru. Obožavatelji Star Treka sigurno ga se sjećaju kao kapetana Jonathana Arachera u 'Star Trak: Enterpriseu', prequelu kultne originalne serije s Williamom Shatnerom, o događajima koji su se zbili u 22. stoljeću, 100 godina prije događaja u originalnoj seriji iz sredine 60-ih.

Prvi istraživači u dubokom svemiru s najbržom briznom – Warp 5, bez zraka za privlačenje, samo s fotonskim torpedima, vođeni Scottom Bakulom, osvojili su naklonost obožavatelja i kritike, što zbog sirovije priče i likova, staromodnog izgleda broda, kostimografije – uniforme podsjećaju na američke marince, što uopće nije bilo slučajno jer su producenti tražili mornaricu za mišljenje.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Druga uloga po kojoj je Bakula bio najpoznatiji je ona u “Quantum Leapu”, u kojem portretira dr. Sama Sheparda, fizičara koji skače kroz spacetime, tj. putuje kroz vrijeme i privremeno zauzima mjesto drugih ljudi kako bi ispravio povijesne pogreške.

Scotta Bakulu gledamo od ponedjeljka do petka od 20:15 sati na RTL-u 2 u 'NCIS: New Orleans'.