Ostani doma
TV novosti
'Prijatelji' su emitiranjem krenuli prije točno 26 godina: Ovo je nekoliko bitnih razloga zašto se mogu gledati opet, i opet, i opet...

NA RTL2

'Prijatelji' su emitiranjem krenuli prije točno 26 godina: Ovo je nekoliko bitnih razloga zašto se mogu gledati opet, i opet, i opet...

'Prijatelji' su skupina osebujnih, karakterno različitih ljudi, koji, kao i svi mi, imaju svoje dobre i loše osobine. Ali uvijek, baš uvijek su zabavni! Stoga ih ne propustite večeras od 21.10 na kanalu RTL2!

Serija 'Prijatelji' krenula je s emitiranjem na današnji dan prije točno 26 godina. Ross, Chandler, Monica, Rachel, Joey i Pheobe - svatko od njih ima svoje uspone i padove kroz koje smo mogli naučiti i neke vrijedne životne lekcije. Ovo su neke od njih.

Još uvijek su relevantni 

Iako je prva epizoda snimljena u devedesetima, teme iz 'Prijatelja' i dalje su aktualne i značajne. Zahvaljujući njima danas znamo, recimo, kako se izvući iz kožnatih hlača, izbjeći katrastrofu lažnog tena, kao i to  da nikad, baš nikad ne treba nositi donje rublje kao dio outfita za upoznavanje s roditeljima naše 'bolje polovice'... 

Pričaju o (nekadašnjim) tabuima normalno

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijatelji su bili jedan od rijetkih sitcoma koji se bavio temom gay veza te ženske seksualne satisfakcije. 

Optimistično nas uvjeravaju da možemo ostvariti svoje snove 

Kako pronaći posao svojih snova u dvadesetima postalo je bezvremensko pitanje, ali 'Prijatelji' su davno dali odgovor na njega - bitno je prigrliti svoje strah i riskirati. Ako je uspjelo Rachel da radi za Ralpha Laurena, zašto ne bi i vama? 

'Pola' Hollywooda gostovalo je u 'Prijateljima'

Brat Pitt, Julia Roberts, Bruce Willis, George Clooney i Robin Williams samo su neki od slavnih glumaca koji su gostovali u 'Prijateljima'. Ne postoji niti jedna današnja serija koja je okupila toliki broj poznatih koliko su ih okupili 'Prijatelji'.

Prijatelje od danas možete gledati na RTL2!

Kultna serija večeras u 22.40 počinje s prikazivanjem na RTL2, a nakon toga seriju ćete moći pratiti od ponedjeljka do petka u 22:15 sati!

  • Prijatelji

    humoristična serija - SAD - 1994.

    Ponedjeljak - petak u 21.45 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!