Novosti
Od večeras na RTL Livingu novi reality show 'Ispod palube'

PON - PET 21:50

Od večeras na RTL Livingu novi reality show 'Ispod palube'

Paluba kruzera uvijek je savršeno mjesto za uživanje i sunčanje, no što se događa ispod nje?

Popularni američki reality 'Ispod palube', TV kanala Bravo, gledatelje vodi na plovidbu Mediteranom, koja jednima pruža besramno uživanje, ljenčarenje i zabavu, dok drugima samo zadaje mukotrpan posao.

Pratimo posadu i putnike, tj. goste luksuznih megajahta - Ionian Princess (1. i 4. sezona), Sirocco (2. sezona ), Talisman Maiotin (3. sezona), koje putuju Sredozemljem. Pa tako u prvoj sezoni upoznajemo posadu, koju čine kapetan Mark Howard, podčasnik Bryan Kattenburg, kuhar Ben Robinson, glavna hostesa Hannah Ferrier, hostese Julia d'Albert Pusey i Tiffany Copeland, dok na palubi rade Bobby Giancola, Jen Riservato i Danny Zureikat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aesha Jean Scott (@aesha_jean) on Apr 16, 2019 at 7:18pm PDT

Zanimljiva posada u prvoj sezoni plovit će uz Grčku, dok novu posadu i kapetanicu Sandy Yawn u drugoj sezoni čeka upoznavanje ljepota Lijepe Naše dok obilaze Hvar, Brač, Vis, Nacionalni park Krka, Trogir, Dubrovnik i Split. U trećoj sezoni jahta odlazi u Italiju, dok je u četvrtoj, koja se prikazivala ove godine, destinacija bila Francuska.

Gledatelji će moći pratiti doživljaje posade, inače od reda profesionalce, prave pomorce, koji odrađuju zahtjevne dnevne obaveze i suočavaju se s raznim izazovima tijekom plovidbe. No povrh svega, kao da zadaci na jahti nisu dovoljni - plovidba i uplovljavanje u luke, međusobni odnosi i sukobi s nadređenima i podređenima, pomorci se još moraju odazivati na razne prohtjeve gostiju, koji su često pretjerani i čudni.

  • Ispod palube

    reality - SAD - 2016.

    Ponedjeljak - petak u 21:50 sati

Reci što misliš!