Novosti
Fatalna Marijana iz Big Brothera rastaje se po treći put
RTL

NIJE FUNKCIONIRALO

Fatalna Marijana iz Big Brothera rastaje se po treći put

Marijanin prvi brak puknuo je zbog njezine prevare pred kamerama

Pobjednica šeste sezone reality showa 'Big Brother', Marijana Čvrljak, nije imala sreće ni s trećim suprugom, Tomislavom Grizeljem.

„Više nismo zajedno, neću više biti s njom, ne želim čuti za nju,“ prenio je riječi konobara Tomislava Grizelja Gricka 24sata.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šestu sezonu 'Big Brothera' 2011. godine obilježila je ljubavna priča Šibenčanke Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića Nemeša. Marijana je tada bila u braku s pomorcem Ivanom Čvrljkom, s kojim ima kćer Korinu. Nakon izlaska iz showa, Marijana i Ivan su se sporazumno razveli.

Nemeš je Marijanu ostavio još pred televizijskim kamerama, ali se potom predomislio. Dočekao ju je ispred BB kuće, kad je Marijana pobjedom u showu osvojila 786 tisuća kuna. Nakon showa Nemeš i Marijana nastavili su se viđati, no nekoliko puta su prekidali.

O prvoj krizi Marijane i Nemeša govorilo se početkom 2014., kad su na zajednička putovanja potrošili glavninu Marijanina novca od nagrade. Tad se Nemeš odlučio vratiti u Beograd i postati pjevač. No nakon dvije godine razdvojenosti ipak su shvatili da žele biti zajedno i u kolovozu 2016. odlučili  se vjenčati u Novigradu. Nemeš i Marijana razveli su se 2017. godine, a on je rekao da ne želi čuti za nju.

Mjesec dana prije njezina trećeg vjenčanja, Tomislav Grizelj se na društvenim mrežama počeo hvaliti njihovim zajedničkim fotografijama i bio je blizak s Marijaninom kćeri. No, i ta Marijanina ljubavna priča i brak, završio je neslavno.