Ostani doma
Novosti
Sara otkrila: 'Moji roditelji upoznali su Marinovu obitelj, prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca!'

ŽIVOT NA VAGI

Sara otkrila: 'Moji roditelji upoznali su Marinovu obitelj, prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca!'

Iako se nisu bili u mogućnosti vidjeti za blagdane, najmlađa bivša kandidatkinja posljednje sezone 'Života na vagi', Sara Sitarić, prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila je zajedničku fotografiju sa svojim dečkom Marinom Marušićem

Naime, mlada se Slavonka, kako kaže, prije nekoliko dana napokon zaputila prema Zadru kako bi s Marinom provela zajedničko vrijeme.

''U Zadru sam od prije tri dana, a ostat ću do kraja tjedna. Marino i ja uživamo u šetnjama od po dva sata, a kada on radi, ja upoznajem grad ili ga posjetim u kafiću gdje radi kao konobar'', otkriva Sara za RTL TV dodajući da su imali i susret njezinih roditelja s Marinovom obitelji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Ispalo je skroz spontano. Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca! No, tu nije kraj jer kada su se vraćali s Paga ponovno su odlučili stati u Zadru, ali ovaj je put na kulinarskom repertoaru bila je dalmatinska peka'', smije se Sara koja je, kaže, zadovoljna kako je prošlo upoznavanje njezinih roditelja s Marinovom mamom, bakom, sestrom i nećakom.

Planove za budućnost Sara i Marino, kažu, nemaju. ''Mi smo spontani i dogovaramo se kada ćemo se vidjeti ovisno kako tko ima vremena. Bitno da nam je lijepo i da se volimo, a za ostalo ćemo lako'', zaključila je Sara.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!