Ostani doma
TV novosti
Upoznajte omiljene voditelje RTL Kockice: To su Tatjana Horvatić i Davor Balažin!
RTL

ČESTITAMO!

Upoznajte omiljene voditelje RTL Kockice: To su Tatjana Horvatić i Davor Balažin!

Crtići i animirani filmovi, edukativne emisije, vrhunski dokumentarci i legendarne humoristične serije - RTL Kockicu obožavaju sve generacije!

11. siječnja 2014. godine, simbolično, u 11:01 sati, s emitiranjem je započela RTL Kockica - prvi domaći, besplatni specijalizirani kanal za djecu, mlade i obitelj, koji već šest godina ne prestaje oduševljavati zanimljivim programom koji je istovremeno edukativan i zabavan.

RTL Kockica dom je najzabavnijim crtanim filmovima, a u prvih šest godina kroz njezin su program prošli gotovo svi najlegendarniji animirani likovi u povijesti, od Pink Panthera, Toma i Jerryja, obitelji Kremenko, Garfielda i Pčelice Maje, pa sve do Malih letećih medvjedića i omiljenog A je to.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Maleni su gledatelji mogli uživati i u recentnim Disneyjevim animiranim naslovima za djecu i mlade, ali i onima koji u svijetu broje milijune malih obožavatelja, a na Kockici su po prvi put emitirani na nekom domaćem kanalu - 'Super Wings', 'PJ Masks', 'Zak Storm', 'Sammy i prijatelji', 'Miraculous: Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka' te 'Violetta' i Soy Luna'.

Od raznovrsnih projekata tijekom prvih šest godina emitiranja treba izdvojiti posebnost koja Kockicu izdvaja od ostalih domaćih kanala. Riječ je o edukativno-zabavnim emisijama domaće produkcije, kao što su 'Idemo u ZOO', 'Mali znanstvenici', 'Vremeplov', 'Crtež dana', 'Etno sat', 'Čarobni štapić' ili najnovija 'Jeste li znali?'. Svaka nova epizoda one najmlađe podučava i potiče na kreativnost te upoznaje s poviješću, književnosti i kulturnom baštinom, znanosti i izumima ili pak životinjskim svijetom. Veliku ulogu u njihovu nastajanju imaju voditelji Tatjana Horvatić i Davor Balažin, koji marljivo smišljaju nove teme i posjećuju najzanimljivije lokacije.

I dok su prijepodnevni i poslijepodnevni termini rezervirani uglavnom za one najmlađe, večer na Kockici idealna je za pravo obiteljsko druženje uz dugometražne animirane te igrane filmove vikendom, ali i vrhunske, nagrađivane BBC-jeve dokumentarce te nagrađivane legendarne humoristične serije, kao što su 'Mućke', 'Princ iz Bel Aira' ili 'Kako sam upoznao vašu majku'.

Interakcija s djecom, vrijeme provedeno na terenu, kreiranje novih zabavnih sadržaja za najmlađe i televizijski klasici koji odraslima bude davne uspomene, dobitna su kombinacija koja ne prestaje privlačiti tisuće 'Kockića' svih generacija.

Sretan rođendan, RTL Kockica!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!