Ostani doma
Novosti
Poslastica za sve tiniste: Glazbeni film baziran na stvarnom životu obožavane zvijezde 'Violette'
Disney

Danas u 14:05

Poslastica za sve tiniste: Glazbeni film baziran na stvarnom životu obožavane zvijezde 'Violette'

Ne propustite posljednje poglavlje priče o Violetti koja konačno otkriva pravu sebe i pretvara se u umjetnicu Tini

Glazbena tinejdžerska filmska poslastica 'Tini: Velika promjena Violette' priča je koja odražava stvarni život tinejdžerske zvijezde Martine Stoessel Tini, u kojoj za sobom ostavlja svijet Violette, uloge koja ju je vinula u zvijezde. 

Film 'Tini: Velika promjena Violette' iz 2016. godine posljednje je poglavlje u priči o Violetti koja konačno otkriva pravu sebe i pretvara se u Tini, ženu i umjetnicu koja je bila suđena postati, a zanimljivo je dodati kako je soundtrack iz filma uvršten na njezin debitantski album. Svoje su uloge iz serije reprizirali Martina Stoessel, Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Clara Alonso i Diego Ramos, a uz njih pojavljuju se i Adrián Salzedo, Sofia Carson te Ángela Molina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Violetta (Martina Stoessel), vedra i živahna djevojka, postala je sjajna glazbenica i uživa status jedne od najpopularnijih mladih zvijezda. No zbog prevelikog pritiska koji na nju vrši njezin menadžer, ne dopuštajući joj da uzme predah od nastupa, Violetta se iznenada odluči posve povući sa scene. I dok se bori s tugom što mora odustati od svog najvećeg sna, iz novina doznaje da njezina velika ljubav, Leon (Jorge Blanco), ima novu djevojku Melanie.

Našavši se na raskrižju, Violetta je prisiljena sve preispitati. No jednog dana primi pismo obiteljske prijateljice Isabelle (Ángela Molina) koja je poziva da dođe na odmor u Italiju. Tijekom beskrajnog ljeta u živopisnom talijanskom gradiću na obali koji pršti kreativnošću, Violetta kreće na put samootkrivanja koji je potakne na umjetničko, glazbeno i osobno buđenje. Ondje upoznaje nove prijatelje, ali i samozatajnog mladića po imenu Caio (Adrián Salzedo), a cijela se situacija dodatno zakomplicira kad je Leon odlući potražiti kako bi izgladili svoj odnos.

Reci što misliš!