Novosti
Bodrite Kauboje danas uz RTL: Ne propustite rukometnu utakmicu Hrvatska - Njemačka
Instagram/hrs

U 20.30 SATI

Bodrite Kauboje danas uz RTL: Ne propustite rukometnu utakmicu Hrvatska - Njemačka

Igrači Hrvatske i Njemačke dobro se poznaju iz velikih europskih klubova, neki iz jedne od najjačih liga Europe - Bundeslige

Hrvatska je odlučno i uvjerljivo odigrala svoju prvu utakmicu u skupini protiv Austrije, što je bio i njen četvrti trijumf za redom na ovom prvenstvu. Duvnjak, Horvat, Stepančić i Cindrić predvodili su Hrvatsku, koju sad čeka Njemačka, koja u četvrtak nije dozvolila iznenađenje u susretu protiv Bjelorusije te ju je uvjerljivo svladala. Kao što je poznato, Njemačka je snažna momčad, ekipa s mnogo izvanrednih pojedinaca, poput Wienceka, Pekelera, Reichmana, Gensheimera, sjajnog vratara Wolfa te drugih odličnih igrača.

Igrači Hrvatske i Njemačke dobro se poznaju iz velikih europskih klubova, neki iz jedne od najjačih liga Europe -  Bundeslige. Iako je u posljednja tri susreta Njemačka trijumfirala protiv Hrvatske, od 11 utakmica odigranih protiv Nijemaca na prvenstvima, sedam je pripalo Hrvatskoj. Na ovom prvenstvu Nijemci nisu pokazali svoje najbolje izdanje. Iako su doživjeli svega jedan poraz protiv favorita Španjolaca, koji su, čini se, klasa za sebe, Nijemci nisu uvjerljivi. Ipak, Hrvatska će morati  zapeti iz sve snage kako bi zabilježila novu pobjedu.  

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita