Novosti
Nea iz 'Života na vagi' se zaljubila, njezin dečko zahvalio RTL-u: 'Hvala što ste mi je našli...'
Instagram/Antonio Kesten

Ljubav ne poznaje godine

Nea iz 'Života na vagi' se zaljubila, njezin dečko zahvalio RTL-u: 'Hvala što ste mi je našli...'

Nea je za RTL TV ispričala kako je upoznala dečka

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi', 36-godišnja Nea Jurković iz Kastva, osvanula je na Instagram profilu Antonija Kestena. Prema njegovoj poruci ispod fotografija na kojima su njih dvoje zagrljeni, može se zaključiti da su ljubavni par.

''Kad misliš da si dotaknuo dno, kad misliš da je tama jedini ispravan način tvoga života, dogodi se nešto što sam si uvijek priželjkivao. Dogodila se ona... I shvatiš da snovi mogu postati stvarnost. S njom želim i mogu sve. Ona je jednostavno posebna, drugačija. Hvala RTL-u i četvrtoj sezoni 'Života na vagi' što ste mi je našli i što ste mi dali priliku da je upoznam'', napisao je romantični Antonio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio Kesten (@antonio.kesten) on Jan 19, 2020 at 10:31am PST

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nea je za RTL TV potvrdila da su ona i Antonio u vezi. 

Vidio ju je na TV-u

''Joj, ubit ću ga! Vidjela sam da je objavio fotografije pa vam sad više nemam što skrivati. Tako je, zajedno smo dva mjeseca, i to zahvaljujući RTL-u i 'Životu na vagi''', nasmijala se Nea te otkrila da je sve počelo kada joj je Antonio poslao poruku putem društvene mreže nakon što ju je vidio u showu.

''Poslao mi je poruku kada me vidio na TV-u, počeli smo se dopisivati, družiti, i eto, zajedno smo'', sretno je prepričala te otkrila da je Antonio od nje mlađi deset godina.

''Ma godine ionako ništa ne znače, bitno da nam je lijepo, uživamo u šetnjama, treniramo zajedno, planinarimo na Platak…'' kazala je Nea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nea Jurkovic (@neajurkovic) on Dec 24, 2019 at 3:34pm PST