Novosti
Ivan Pažanin: Nekom od kandidata iz nove sezone 'Kuhaj!' ponudit ću da radi u mom restoranu!

SVAKA ČAST!

Ivan Pažanin: Nekom od kandidata iz nove sezone 'Kuhaj!' ponudit ću da radi u mom restoranu!

Najdugovječniji kulinarski show, RTL-ov „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ vraća se na male ekrane, a svi oni koji žele biti dio osme sezone, mogu se prijaviti u show putem web stranice www.rtl.hr/prijave ili na broj telefona 060 501 554 (cijena poziva: 4,78 kn/min s mobilnih telefona i 3,49 kn/min s fiksne linije)

I u osmoj sezoni kandidate željne učenja i izazova očekuje žiri kojeg čine Željka Klemenčić, Tomislav Špiček i Ivan Pažanin. Kao i u prethodnoj sezoni, jedan će tim voditi Željka dok će drugi mentorirati Pažanin, a Špičeka čeka uloga glavnog člana žirija i glasa prevage u dvojbenim situacijama.

„Svakako bih savjetovao svima koji vole kuhati da se prijave ako žele nešto naučiti, ali uz to im garantiramo i dobru zabavu. Dodatan je mamac i to što će upoznati Pažanina, a nije ni glavna nagrada loš motiv“, poručuje Špiček.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Željka Klemenčić je tijekom dugogodišnjeg iskustva u showu naučila da su najbolji kandidati oni koji osjećaju strast prema kuhanju.

'Kvalitetnog i marljivog osoblja uvijek treba'

„Kad kod kandidata postoje želja i strast, i nama je posao znatno lakši jer se takvi kandidati puno više trude i naposljetku uvijek bolje prođu. A sigurna sam da su svi gledatelji kroz dosadašnje sezone shvatili kako na setu vlada zaista odlična atmosfera pa je to samo motiv više za prijavu“, kaže Željka koja će se u narednoj sezoni boriti protiv Ivanova tima. A on planira sezonu iskoristiti i kako bi nekom od kandidata koji pokaže entuzijazam dao priliku da radi s njim u restoranu.

„Kvalitetnog i marljivog osoblja uvijek treba, a ako se kroz sezonu pokaže da postoji kandidat ili njih više koji bi mogli i htjeli odraditi sezonu u mom restoranu, svakako ću im pružiti priliku. To, naravno, ne znači da će biti samo pobjednik. Štoviše, možda uopće neće biti pobjednik“, kaže Pažanin.

Ako vam je kuhanje u krvi, ako uživate u pripremanju nečeg novog i ako ste željni adrenalina, ne propustite se prijaviti u novu sezonu „Tri, dva, jedan - kuhaj!“!