Novosti
Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju “Osvoji Marodi večeru za 5”

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju “Osvoji Marodi večeru za 5”

Članak 1.

RTL Hrvatska d.o.o., Krapinska 45, 10000 Zagreb, OIB 07330149920 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Facebook stranica Večera za 5 na selu, organizira nagradni natječaj pod nazivom “Osvoji Marodi večeru za 5” (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) za posjetitelje Facebook stranice Večera za 5 na selu. Nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije RTL Televizije i promocije Facebook stranice.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Članak 2.

Nagradni natječaj počinje 10.2. 2020. i traje do 12.2. 2020. i održat će se u tri kruga (1. krug počinje 10.2. od 9 sati, 2. krug 11.2. od 9 sati, a 3. krug 12.2. od 9 sati)

Svaki krug nagradnog natječaja traje 24 sata.

Tijekom trajanja nagradnog natječaja fanovi Facebook stranice Večera za 5 na selu imat će priliku osvojiti Marodi poklon paket. Nagrada će biti dodijeljena prvom točnom komentaru na Facebook stranici “Večera za 5 na selu”.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koje prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili na Facebook stranici.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da priređivač može kontaktirati s njima te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz Nagradni natječaj ili Facebook stranicu Večera za 5 na selu. U slučaju da sudionik ne želi primati takve poruke, može prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju kako je opisano u Članku 6. ovih pravila.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook stranici Večera za 5 na selu objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

Priređivač se obvezuje da će dostavljene podatke Sudionika koristiti u dobroj namjeri, da privatne podatke Sudionika neće distribuirati trećoj strani te da će u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka prikupljene podatke prijaviti u zbirku podataka.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji od 10.2. do 12.2. na Facebook stranici Večera za 5 na selu odgovore na pitanje.

Zadatak sudionika bit će da u komentare ispod objave napišu točan odgovor na postavljeno pitanje, bez naknadnog uređivanja (edita). Svi odgovori koji se napišu nakon perioda navedenog u Članku 2. neće biti uzeti u obzir. Nakon završenog roka ekipa RTL Hrvatske odabrat će (prvi) točan odgovor, a rezultate će objaviti u roku od 24 sata nakon završetka Nagradnog natječaja.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Nagradnog natječaja Priređivača te da će nakon 31. 12. 2020. godine biti uništeni. U svakom trenutku tijekom trajanja Nagradnog natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njihovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 6. Pravila.

Članak 5.

Svaki komentar koji odgovara uvjetima Nagradnog natječaja navedenim u Članku 4. može biti objavljen na Facebook stranici RTL.hr i internetskoj stranici www.rtl.hr.

Svaki Sudionik može poslati samo jedan komentar. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti te objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te sadržaj komentara koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da priređivač te osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.

Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi ili obriše.

Članak 6.

Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti tako da ukloni komentar s objave Nagradnog natječaja.

Članak 7.

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u Nagradnom natječaju, radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe Nagradnog natječaja te radi korištenja podataka o natjecatelju pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske unije.

Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.

Osobni podaci prikupljaju se na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.

31. 12. 2020. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika Nagradnog natječaja.

Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na e-adresu rtl@rtl.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje nagrada više neće biti moguće.

RTL Hrvatska d.o.o. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva RTL Hrvatska d.o.o. /ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na e-adresu rtl@rtl.hr.

Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Članak 8.

Svi sudionici Nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Nagradnom natječaju “Osvoji Marodi večeru za 5” objavljenom na Facebook stranici Večera za 5 na selu prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja Nagradnog natječaja.

U svakom trenutku tijekom trajanja Nagradnog natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.

Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-poruku rtl@rtl.hr. Priređivač će u zakonskom roku po primitku e-poruke odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i 

dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Nagradnog natječaja.

Članak 9.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Nagradni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ako se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 10.

Na Facebook stranici Večere za 5 na selu tijekom trajanja Nagradnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih odgovora koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

Članak 11.

Pobjednik Nagradnog natječaja za svoj će komentar dobiti nagradu od Priređivača – Marodi poklon paket koji sadrži:

VALOVITI REZANCI S JAJIMA 400G

USKI REZANCI S JAJIMA I MRKVOM 400G

ŠIROKI REZANCI S JAJIMA I ŠPINATOM 400G

RIBANA KAŠICA S JAJIMA I MRKVOM 400G

SRČEKA S JAJIMA I MRKVOM 200G

GRAN FUSILLI 400G

PLATNENA KUPOVNA VREĆICA

ROKOVNIK + KEMIJSKA OLOVKA

KUHINJSKA KRPA

 

Članak 12.

Tijek Nagradnog natječaja nadgledat će zaposlenici Priređivača. Komentari neprimjerenog sadržaja bit će izbrisani te neće biti objavljeni.

Članak 13.

Smatra se da su sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 14.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Nagradnog natječaja ili Nagradni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 15.

Svaka promjena vezana uz Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na Facebook stranici Večera za 5 na selu. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Facebook stranici Večera za 5 na selu i/ili putem inboxa Facebook stranice.

Članak 16.

Facebook ni na koji način ne sponzorira, podržava ili administrira Nagradni natječaj niti je povezan s njime. Facebook nije odgovoran za Nagradni natječaj te svu odgovornost za provedbu Nagradnog natječaja, prikupljanje podataka o Sudionicima, mehanizaciju nagrađivanja, odabir pobjednika, slanje nagrada te ostale radnje povezane s Nagradnim natječajem snosi RTL Hrvatska d.o.o.

Članak 17.

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju nije potrebno uplatiti određenu svotu novca, a uplaćujući novac, neće se povećati mogućnost dobitka.

RTL Hrvatska d.o.o.