Ostani doma
Novosti
'Kung fu panda 3': Odgo-vor je u rižinim okruglicama...

VEČERAS

'Kung fu panda 3': Odgo-vor je u rižinim okruglicama...

duhovnom svijetu Oogway se bori protiv svog starog protivnika Kaija, koji je porazio sve ostale kung fu majstore te uzeo njihov chi

I Oogway je prevaren, njegov chi je ukraden, no on upozori Kaija da će ga zmajski ratnik Po zaustaviti. Kai prihvati izazov, ukrade Poov chi i krene u stvarni svijet. U međuvremenu, master Shifu najavi svoje umirovljenje te učiteljsku rolu preda Pou. U početku oduševljeni Po ubrzo dozna da učenje kung fua nije baš tako jednostavno pa Žestoka petorka - Tigrica, Ždral, Bogomoljka, Guja i Majmun u procesu poduke nastradaju. Po je razočaran rezultatom, no Shifu ga savjetuje da bolje upozna samoga sebe. Po povratku kući Po susreće Lija Shana i shvati da je on njegov izgubljeni biološki otac.

Treći nastavak simpatičnog kung fu majstora Poa odvodi nas u selo panda u kojem se on upoznaje sa svojim biološkim ocem te pokušava od sela miroljubivih i šeprtljavih panda stvoriti ratnike koji bi se oduprijeli zlom biku Kaiju i njegovim podanicima, a razlog je odlično prihvaćen od strane kritike i publike (zaradio 521 milijun dolara u svijetu) te je nastavio uspješnu komičnu animaciju iz DreamWorksove tvornice kompjutorski generirane animacije.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poznati hrvatski glasovi iz prijašnjih dijelova su ponovno s nama  i odrađuju briljantan posao, pogotovo kada znamo da su trebali ponoviti razinu izvedbe svojih svjetski poznatih kolega (Joe Black, Bryn Cranston, Dustin Hoffman, J. K Simmons, Angelina Jolie, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross itd.). Najveći filmski glazbenik Hans Zimmer ponovno je podario glazbenu podlogu ovom nastavku punom zanimljivih i dragih likova,  prepunom akcije i humora, koji je prihvatljiv klincima i odraslima, što je bilo pravo majstorstvo isporučiti (scenaristi Jonathan Aibel, Glenn Berger). U svakom slučaju, čeka nas još jedan divan nastavak o pustolovini smiješnog Poa i njegove družine (te čitavog sela panda).