Ostani doma
Novosti
Trenerica Maja iz 'Života na vagi' o novom projektu: 'Želimo da listanje fotografija s vjenčanja i nakon puno godina izaziva samo lijepe osjećaje'

INTERVJU

Trenerica Maja iz 'Života na vagi' o novom projektu: 'Želimo da listanje fotografija s vjenčanja i nakon puno godina izaziva samo lijepe osjećaje'

Maja Čustić, trenerica četvrte sezone showa 'Život na vagi' upravo je pokrenula novi, prvi takav fitness izazov u Hrvatskoj - 'Shape-up Wedding Challenge', 8-tjedni fitness program za buduće mladenke u suradnji s prijateljicom Ivanom Bilić

S Majom smo razgovarali o novom izazovu, kako su došle na tu ideju te što nude djevojkama koje se odluče upustiti u tu avanturu. 

„Na ideju je došla moja dugogodišnja prijateljica i klijentica Ivana Bilić, inače vlasnica salona dizajnerskih vjenčanica "Royal Bride". Došla mi je s prijedlogom koji mi se odmah svidio, a prijedlog je ubrzo prerastao u poslovnu suradnju u kojoj smo okupile tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom, svatko u svom području“, kaže Maja.

To je dan koji predstavlja ljubav i veselje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Custic (@mc_personal_trainer) Vel 14, 2020 u 4:30 PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„To može naizgled zvučati površno, ali osim što će blistati na svoj poseban dan, naučit ćemo ih kako da putem usvoje neke zdravije navike i način života te postanu dugoročno zadovoljniji sobom i svojim izgledom“, dodaje iskusna trenerica.

Treninzi se održavaju tri puta tjedno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Custic (@mc_personal_trainer) Vel 5, 2020 u 7:46 PST

Na pitanje što djevojke dobivaju ovim treningom, Maja objašnjava: „Ne postoji zlatno pravilo koje bi vrijedilo za svaku ženu jer o puno faktora ovisi koliko i kojom brzinom će se gubiti tjelesna masa. Fizičko stanje osobe, njena dob, način života, prehrana, motiviranost i ustrajnost su najvažniji čimbenici, a mi smo tu za njih da ih usmjeravamo i pomažemo im u procesu promjene“, pojašnjava te dodaje: „Ovaj program sadrži osam tjedana treninga uz privatnog trenera, nutricionistički plan prehrane, vođenje dnevnika prehrane, praćenje i mjerenje ostvarenih rezultata uz savjete i potporu tijekom cijelog procesa preobrazbe tijela. Treninzi se održavaju tri puta tjedno u vrhunski opremljenoj teretani u centru Zagreba, a subota je rezervirana za ‘topljenje’ u prirodi uz ugodno druženje“, kaže Maja.

 

Drugim riječima, ovo nisu samo uobičajeni treninzi u teretani, nego strateški osmišljeni plan i program s individualnim pristupom. „Najveći potencijalni 'neprijatelji' u ostvarenju rezultata su nestrpljivost te manjak motivacije i ustrajnosti, posebno kod osoba koje nisu prije bile fizički aktivne i tek im se treba dogoditi "klik" u glavi. Upravo zato smo osmislile program u kojem je kroz zabavu i druženje te prilagođeni plan prehrane i treninga svakome garantiran uspjeh, bez obzira na njihovo prijašnje iskustvo i stanje u kojem kreću s našim programom“, kaže Maja.

Reakcije su odlične

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Custic (@mc_personal_trainer) Sij 17, 2020 u 1:37 PST

A iako je tek ovog tjedna na društvenim mrežama objavila da ima novi program, interes klijentica već je ogroman. „Reakcije su odlične i prijave nam stižu sa svih strana. Čini se da puno njih želi promjenu, a ovaj program im je došao kao izvrsni 'push' kojeg su čekale“, zaključuje Maja.

A s Majom možete trenirati i u idućoj sezoni 'Života na vagi' za koju se možete prijaviti OVDJE

 

Reci što misliš!