Ostani doma
Novosti

Smijeh, akcija, ljubav

RTL je od danas bogatiji za još jedan kanal - RTL Adriju!

Kanal RTL Adria novi je specijalizirani zabavni kanal koji će pridonijeti programskoj ponudi na teritoriju Republike Hrvatske

Velika medijska obitelj RTL Hrvatska od danas, točno u podne, bogatija je za još jednog člana - kanal RTL Adriju, koji će gledateljima donijeti najbolja filmska ostvarenja i serije obožavane diljem cijele regije!

Kanal RTL Adria novi je specijalizirani zabavni kanal koji će prikazivati komedije, dramske serije, akcijske serije, serije za mlade te filmove različitih žanrova, a zbog kvalitete sadržaja te raznolikosti koje nudi gledateljima, pridonijet će drukčijoj programskoj ponudi na teritoriju Republike Hrvatske. Predviđeno dnevno trajanje programa od 19 sati bit će dostupno u ponudi kabelskih operatera, a novi su kanal u eter svečano pustili direktorica programa RTL-a Ana Bižić te direktor Digitalnih medija i diversifikacije Guillaume Antoine Rabhi.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nastojimo uvijek osluškivati potrebe naših gledatelja, pratiti trendove te ponuditi najbolju zabavu uz naše kanale. RTL Adria je jedinstven kanal u svojoj ponudi isključivo regionalnog filmskog i serijskog programa,  vjerujemo da će naši gledatelji prepoznati kvalitetu te uživati u mnogim premijerama i klasicima", rekla je Ana Bižić, a direktor Digitalnih medija i diversifikacije Guillaume Antoine Rabhi otkrio je u kojem smjeru se nastavlja razvijati RTL.

"Pokretanjem RTL Adrije nastavljamo s razvojem svojih specijaliziranih kanala. Prije šest godina pokrenuli smo kanale RTL Passion, Crime i Living, koji su danas najpopularniji kanali u Hrvatskoj, a sada smo osjetili potrebu naših gledatelja na premium platformama za novim kanalom, a rezultat toga je RTL Adria."

U svoj raznovrsni repertoar RTL Adria uvrstit će sve premium televizijske sadržaje cijele regije poput serija "Senke nad Balkanom", "Besa", "Mamini", "Vratiće se rode", gledatelji će uživati i u klasicima poput "Krize", "Ubice mog oca", "Ena žlahtna štorija", "Jutro će promeniti sve" te bosanskom sitcomu "Studio 4", ali i "Pogrešnom čovjeku", "Tajnama", "Vatrama ivanjskim" i mnogim drugim RTL-ovim uspješnicama.

RTL Hrvatska sada u svom portfelju ima tri nacionalna kanala; RTL, RTL2 i RTL Kockicu, specijalizirane IPTV kanale RTL Passion, RTL Crime i RTL Living, kanal RTL Croatia World, koji je u ponudi specijaliziranih operatera Australije, Novog Zelanda, Sjeverne Amerike, Kanade, Austrije i Srbije, najveću digitalnu videoplatformu RTLplay te novi specijalizirani kanal RTL Adriju, posvećen onima koji vole provoditi vrijeme uz vrhunske televizijske sadržaje i klasike.

Smijeh, akcija, ljubav - jezik RTL Adrije koji svi razumiju.