Ostani doma
Novosti
Anezi ima novi hit! Brza pjesma, jakog refrena i životne teme koju malo tko nije proživio

POSLUŠAJTE

Anezi ima novi hit! Brza pjesma, jakog refrena i životne teme koju malo tko nije proživio

“Radoznala budalo” je deveti Anezin singl, a prvi u suradnji sa sarajevskim skladateljem Gordanom Dizdarevićem. Dizdarević je autor skladbe, a Anezi je zajedno s njim koautorica teksta. Na ovom singlu se po četvrti put nastavlja suradnja s Borisom Đurđevićem, ali ovaj put on potpisuje samo aranžman

Pjesma joj je bila poslana sa gotovom glazbom i tekstom, međutim, zanimljivost je da se Anezi u tematici pjesme nije pronašla, ali joj se melodija refrena i sintagma „radoznala budalo“ toliko jako svidjela da je pitala autora Gordana Dizdarevića da li može sama napisati novu tematiku pjesme koju bi prilagodila „radoznaloj budali“, a u kojoj se sto posto pronalazi. Skladatelj joj je to nesebično dozvolio i u konačnici je bio jako zadovoljan onime što je Anezi napisala.

Radi se o jednoj brzoj pjesmi, jakog refrena i životne teme za koju Anezi kroz smijeh kaže: „Malo je osoba koje to nisu proživjele!“

Produkcijski najzahtjevniji spot do sad

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spot za „Radoznala budalo“ je produkcijski najzahtjevniji do sad u Anezinoj karijeri. Ne nedostaje mu postprodukcijskih efekata poput nadogradnje ulice, vatre i animiranih kipova. Za spot je zaslužan renomirani redatelj Dario Radusin, s kojim Anezi surađuje po šesti put. Po prvi put u svojim spotovima, koreografirano pleše i sama Anezi uz profesionalne plesače. Koreografiju je osmislila Jelena Đukanović, poznatija kao Mss Jelchi, iz plesnog studija Station No. 5.

I ova pjesma će dobiti svoju acoustic (tamburašku) verziju

Još jedna zanimljivost je ta da i na ovoj pjesmi Anezi nastavlja svoje akustične projekte, ali ovaj put u tamburaškom aranžmanu. Sve je snimljeno u Sarajevu u studiju skladatelja Gordana Dizdarevića s TS Dukati iz Širokog Brijega. Premijera spota za tu verziju je tjedan dana nakon original verzije, 02.03., a u spotu će se moći vidjeti kako je izgledalo snimanje uz jedno veselo cijelodnevno druženje u Sarajevu.