Ostani doma
TV novosti
'Rafalna paljba': Kako ga nazvati nenaoružanim kad su njegove ruke najjače oružje...

večeras u 1:35 na RTL2

'Rafalna paljba': Kako ga nazvati nenaoružanim kad su njegove ruke najjače oružje...

Brandon Lee, sin legendarnog majstora Brucea Leeja, prije svoje preuranjene smrti snimio je nekoliko odličnih filmova, a akcijsko-borilački 'Rafalna paljba' jedan je od ponajboljih

Student umjetnosti Jake Lo (Brandon Lee) jedne se noći slučajno našao blizu poprišta ubojstva, zbog čega je postao metom suprotstavljenih bandi preprodavača droge. Jake biva smješten u program zaštite svjedoka, ali saznaje kako su ga agenti koji su ga trebali uništiti otkucali kriminalcima. Jedini čovjek koji mu je spreman i sposoban pomoći jest iskusni čikaški policajac Mace Ryan (Powers Boothe), koji Jakea podsjeća na preminulog oca. Ovaj će nesvakidašnji par pred sebe postaviti težak zadatak uništavanja obje bande.

Brandon Lee, sin legendarnog majstora Brucea Leeja, prije svoje preuranjene smrti snimio je samo malen broj filmova, a akcijsko-borilački 'Rafalna paljba' jedan je od ponajboljih. Redatelj Dwight H. Little jako precizno i s mnogo razumijevanja režira odlično koreografirane scene borbi, ali se jednako dobro snalazi i u narativnoj strategiji klasičnoga policijskog filma. Uz Leeja, u filmu nastupa i kultni Powers Boothe, kao drugi otac glavnog junaka, a iz ostatka glumačke ekipe treba izdvojiti Nicka Mancusa i Raymonda J. Barryja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!