Ostani doma
Novosti
VIDEO Ovo je 5 najgledanijih epizoda 'Krv nije voda' svih vremena, pogledajte ih opet!

ANKETA

VIDEO Ovo je 5 najgledanijih epizoda 'Krv nije voda' svih vremena, pogledajte ih opet!

Neke od epizoda 'Krv nije voda' postale su kultne, a taj popis je toliki da smo se na kraju ograničili na one koje su bile najpopularnije tijekom emitiranja na televiziji

Serija 'Krv nije voda 2.0' vraća se novom sezonom i novim epizodama koje ćete moći gledati uskoro na RTLplayu i Play Premiumu, a dok ih s nestrpljenjem iščekujemo, podsjetili smo se pet najgledanijih epizoda svih dosadašnjih sezona serijala!

Majka tjera svoju djecu na krađu

Nezaposlena majka dvoje djece, Jasna Galić (33), ne poštuje tuđu imovinu i neodgovorna je, a tako odgaja i svoju djecu, Martina (13) i Anitu (5). Čak ih nagovara na krađu! Kad njezin bivši muž Oliver Galić (34) za to dozna, poludi i zatraži isključivo skrbništvo nad djecom.

Nakon smrti oca djeca dobivaju neočekivano nasljedstvo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mila (40) i Andrej (38) na ostavinskoj raspravi svog oca doznaju da osim njih dvoje postoji još jedan nasljednik. Nepoznata žena naslijedila je kuću u kojoj je živjela Mila i koju je upravo renovirala sa svojim zaručnikom Ognjenom (43), za kojeg se planira udati za dva mjeseca. Mila i Andrej ne mogu stupiti u kontakt s dotičnom ženom pa unajme privatnog detektiva koji dozna o kome se radi. Prvi susret Mile i Katarine nije bio nimalo ugodan pa Andrej odluči i sam razgovarati s Katarinom. Za nekoliko dana Mila odluči napraviti Katarinin DNK test, ali joj se poljulja samopouzdanje kada zatekne Ognjena i Katarinu zagrljene i jako se naljuti.

Usamljena žena žrtva predatora s Facebooka

Nakon dugogodišnjeg lošeg braka Anita (37) odluči napustiti supruga Ivicu (41) i odlazi k prijateljici. Ubrzo preko interneta upoznaje zanimljivog muškarca i zaljubi se u njega, ne vidjevši ga uživo. Vjeruje mu na slijepo, te mu čak šalje i novac, dok se u stvarnom svijetu prepire sa suprugom oko zajedničkog sina Matka (14), a financijska pitanja rješavaju na sudu. Nakon što postaje jasno da njezin muškarac iz snova ne postoji i da je nasjela na prijevaru, Anita se počinje baviti odnosima u vlastitoj obitelji.

Roditelji žele svoju kćerku bogato udati 

Bojana (48) i Goran (52) ne žele više uzdržavati svoju devetnaestogodišnju kći Ivu, koja je ujedno samohrana majka i nije nikad odradila svoju obaveznu školsku praksu. Kao naručen, u cijelu tu priču ulazi i Josip (27), sin Goranovog šefa, koji se Bojani i Goranu čini kao savršena prilika za budućeg zeta, s obzirom da će Josip naslijediti očevu tvrtku. No Iva ne gaji osjećaje prema Josipu, već prema kolegi Denisu (24). Hoće li Josip, uz pomoć Bojane i Gorana, uspjeti nagovoriti Ivu na brak?

Malograđanske provokacije dovode obitelj do totalnog kolapsa

Darko (42) i Ana (38), zajedno sa svojom djecom, kćeri Majom (16) i sinom Lukom (5), napokon su ostvarili san o vlastitoj kući i doselili se u elitni kvart. No brzo se pokaže da su susjedi manje oduševljeni. Cijela je obitelj svakog dana izložena različitim provokacijama, djeca trpe probleme u školi i vrtiću, a sve kulminira kad se taj negativni duh odrazi i na posao Darka i Ane.

TOP 5 epizoda 'Krv nije voda' - koja je vama najdraža?

  •   20% (71) Majka tjera svoju djecu na krađu
  •   7% (24) Nakon smrti oca djeca dobivaju neočekivano nasljedstvo
  •   16% (58) Usamljena žena žrtva predatora s Facebooka
  •   42% (149) Roditelji žele svoju kćerku bogato udati
  •   15% (52) Malograđanske provokacije dovode obitelj do totalnog kolapsa
Glasovanje je završilo

Sve dosadašnje epizode 'Krv nije voda' možete pogledati potpuno besplatno na RTLplayu OVDJE

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!