Novosti

JESTE GLEDALI?

Jedna epizoda 'Krize' ponovno je aktualna na društvenim mrežama: 'Meni ništa ne može biti! Pijem vitamin C, pišam limunadu'

Tko je društveno odgovoran,a tko misli da mu virusi ništa ne mogu?

Aleš, Miron, Kifla i Jeremija prijatelji su oko kojih se vrti radnja serije 'Kriza', koja je snimljena 2013. godine, a  za koju je scenarij radio BiH scenarist Feđa Isović.

U jeku pandemije korone, jedna epizoda ponovno je postala akutalna, a dio nje je i sam Feđa objavio na svom Facebook profilu. 

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, Jeremija dolazi na piće s prijateljima noseći masku na licu zbog gripe pri čemu ga prijatelji zezaju. 'To je čisto pretjerivanje! Pojavi se gripa, ti nosaš masku kao da smo u Kini", komentiraju.

Na što im on objašnjava da je društveno odgovorna osoba te da masku ne nosi zbog sebe, jer je on već dobio gripu, nego zbog njih.

Pri tome mu Kifla govori da se on ne boji te njegove gripe. "Pijem vitamin C, pišam limunadu", objašnjava slikovito te uzima Jeremijinu masku da bi im svima dokazao kakav imunitet ima, masku poliže, trlja po licu i tijelu. Nažalost, to mu se prilično obije o glavu... 

Cijelu epizodu možete pogledati na RTLplayu OVDJE!

Inače, u seriji 'Kriza' Aleša, Mirona, Kiflu i Jeremiju glume Enis Bešlagić, Nikola Kojo, Aleksandar Seksan i Mirvad Kurić, a možete ih  u 'Krizi' gledati na RTL Adriji!

  • Kriza

    humoristična serija - BiH/ Hrvatska - 2013.

    Ponedjeljak - petak u popodnevnom terminu
    Gledaj na