Novosti
Antonija Blaće objavila dirljivu poruku nakon potresa: 'Dok čekamo Godzillu, skakavce i walking dead, pusa svima'
Instagram/Antonija Blaće

Zahvalila svima

Antonija Blaće objavila dirljivu poruku nakon potresa: 'Dok čekamo Godzillu, skakavce i walking dead, pusa svima'

Voditeljica i producentica osvrnula se na potrese koji su jučer pogodili Zagreb i okolicu

Antonija Blaće sve je zabrinula kada se jučer dugo nije javljala na društvenim mrežama, no ubrzo je sve objasnila u dugačkoj objavi na Instagramu u kojoj je iskazala emocije koje je u njoj potaknuo potres koji je probudio Zagreb i okolicu. 

Naime, RTL-ova voditeljica i producentica otkrila je da zbog potresa dugo nije imala struje u stanu. Antonija je zahvalila svima koji su reagirali u hitnoj situaciji

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Boysima ne svaka čast, nego kapa do poda, vatrogascima, policiji, medicinskim sestrama i svim službama koje su tu za nas. Ako sam nekog zaboravila - oprostite, a ako mi netko slučajno kaže: 'E, a kad si ono govorila o navijačima...' Znaš kaj? Svašta smo svi radili i govorili, u nekom drugom bahatom vremenu. Ja prva, kao i svi vi, svi mi. Oprostite, sve vas volim", napisala je Blaće. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on Mar 22, 2020 at 1:39pm PDT

Podsjetila je i na pozitivnu stranu ove teške situacije. "Ovo nam je idealna prilika da postanemo bolji", napisala je voditeljica te poručila: "A dok čekamo Godzillu, skakavce i walking dead - šaljem puse i ogroman zagrljaj svima. Pomislila sam danas, kad će više ovo proći da se mrzimo ko normalan svijet, ali neće se tu više nitko mrziti...❤️"

Sve o potresima u Zagrebu i okolici možete pratiti OVDJE